/Gran Canaria

Gran Canarian suomalaiset ravintolat ja palvelut

Heidi, Opas

Gran Canarialta löytyy useita suomalaisia ravintoloita, baareja sekä myös suomalainen parturi-kampaaja ja hieroja.

Suosittu Suomalainen tanssipaikka on Apilaniitty, jossa pääsee laittamaan jalalla koreasti.

Iskelmäbaarissa voi käydä päivittäin lauleskelemassa karaokea ja kaikki, jotka tykkäävät laulaa, niin varsinkin torstai-iltaisin kannattaa tulla meidän kanssamme lauleskelemaan. TUIn karaokeilta pidetään torstaisin alkaen kello 20. Ilta päättyy arpajaisiin. Iskelmäbaarissa kannattaa käydä katsomassa viikottain esiintyvää Inglesin Leijonat -bändiä, sillä nämä pojat osaavat rokata!

Jos saunaa ehtii loman aikana tulla ikävä, niin onglemaan löytyy ratkaisu. Kontulan Helmi, eli suomalainen sauna, löytyy Hotel Green Fieldin allasalueelta.

Ravintola Renon poroannos yllätti todella positiivisesti. En ollut Suomessa koskaan poroa maistanut, mutta voin luvata, että ehdottamasti kannattaa käydä maistamassa.

Eli vaikka Gran Canarialla alkaisikin Juhlamokka-hammasta kolottamaan tai haluaisit nähdä illan Salatut elämät niin tältä saarelta kyllä löytyy.

Iltalehti ja Iltasanomat painetaan nykyään saaren pääkaupungissa Las Palmasissa, ja lehdet jaetaan supermarketteihin aikaisin aamulla. Iltalehti ja Iltasanomat painetaan nykyään saaren pääkaupungissa Las Palmasissa, ja lehdet jaetaan supermarketteihin aikaisin aamulla.

Legendaarisessa Ravintola Kuparipannusta saa sekä supisuomalaisia ruokia että espanjalaisia tapaksia. Maanantai-iltaisin suosittu grilli-ilta on käymisen arvoinen! Oma suosikkini on raikas fetasalaatti Legendaarisessa Ravintola Kuparipannusta saa sekä supisuomalaisia ruokia että espanjalaisia tapaksia. Maanantai-iltaisin suosittu grilli-ilta on käymisen arvoinen! Oma suosikkini on raikas fetasalaatti

Ravintola Mummolassa on tarjolla maistuvaa ruokaa sekä pieni kirjasto, tietokoneita asiakkaiden käyttöön, wifi-yhteys, sekä televisio, josta näytetään kaikki suositut suomalaiset tv-ohjelmat. Ravintola Mummolassa on tarjolla maistuvaa ruokaa sekä pieni kirjasto, tietokoneita asiakkaiden käyttöön, wifi-yhteys, sekä televisio, josta näytetään kaikki suositut suomalaiset tv-ohjelmat.