Gran Canaria - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Tutustu Gran Canariaan laajemmin kuin aurinkotuolin perspektiivistä. Saari on kaikkein pidetyin Kanariansaarista, ja täällä voit vaeltaa vuoristossa, purjehtia katamaraanilla, lähteä jeeppiajelulle tai viedä perheesi bongailemaan delfiinejä. Tai mikset viettäisi päivää vesipuistossa? Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Gran Canaria on oikea paikka, mikäli pidät vesiaktiviteeteista. Voit lähteä Blue Explorersin sukellus- tai snorklausretkille, kokeilla syvänmerenkalastusta, purjehtia katamaraanilla tai bongata delfiinejä. Tarjoamme lisäksi retkiä vesiurheilun parissa, ja voit testata kaikkea aina body board -lautailusta parasailingiin. Jos matkustat lasten kanssa, Aqualand-vesipuisto vesiliukumäkineen tarjoaa täydellisen reseptin lomapäivään.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonnosta kiinnostuneille tarjoamme useita retkiä saaren hiekkadyyneille, havumetsiin ja tuliperäisille vuorenhuipuille. Gran Canarian parhaat palat -retki vie sinut Roque Nueblon kalliolle, Fataga-laakson rotkoille ja saaren kenties ihastuttavimpaan kylään – Teroriin. Gran Canarian makuja -retkellä pääset maistelemaan paikallisesti tuotettuja viinejä, kahveja ja ruokia. Jeeppisafarilla vierailet Santa Luciassa ja Tuhannen palmun laaksossa.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Lomapäivän vietto merellä on kuin piste i:n päällä. Voit valita erilaisista katamaraaniretkistä tai purjehtia perinteisellä turkkilaisella gulet-veneellä. Retkellä Aphrodite-puuveneellä voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta samalla, kun vene lipuu pitkin lounaisrannikkoa. Tai kun kaipaat spa-hemmottelua, kokeile thalassoterapiaa saaren Thalassoterapia-keskuksessa.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Gran Canaria tunnetaan siitä, että yöelämää riittää aina yön pikkutunneille asti. Voit itse valita, miten haluat viettää iltaasi. Summit Sunset Tourilla ilta alkaa lasillisella cavaa, minkä jälkeen pääset ihailemaan auringonlaskussa näköalaa saaren korkeimmalle huipulle, Pico de la Nievekselle. Sen jälkeen onkin aika nauttia illallinen. Tapas & Shopping -retkellä voit puolestaan viettää koko illan kauniissa pääkaupungissa, Las Palmasissa.