Aqualand Maspalomas

Vaikka viettävätkin aurinkolomaansa kivenheiton päässä sekä merestä että uima-altaista, monet perheet vierailevat kuitenkin vesipuistossa, joka on yksi suosituimmista potentiaalisista vierailukohteista.

Gran Canarian lämpiminä päivinä Aqualand Maspalomas on erinomainen vaihtoehto niin vilvoitteluun kuin vauhdikkaaseen hauskanpitoon. Vesipuistolla on tarjottavaa kaikenikäisille matkailijoille: vauhdikkaita vesiliukumäkiä, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan, sekä minipuiston kaikkein pienimmille vierailijoille.

Useat matkailijat yhdistävät Aqualand Maspalomasin vierailun lähellä sijaitsevan Palmitos Park -eläinpuiston vierailuun.

Vesipuisto jokaiseen makuun

Jos etsit adrenaliinia ja jännitystä vedestä, lupaa moni vesiliukumäki juuri sitä. Vai mitä sanot sellaisista nimistä kuin Adrenalina, Crazy Race tai Tornado? Racer Twin Turbolance on kahden vierekkäisen radan liukumäki, joka tarjoaa täydellisen mahdollisuuden kilpailunjanoisille kävijöille. Aquamania on todella nopea tunnelimainen liukumäki, ja Boomerangissa pääset kulkemaan niin etu- kuin takaperin.

Rauhallisempi ja perheystävällisempi vaihtoehto on suosittu Mamut, jossa vesipedot kulkevat eteenpäin valtavassa uimarenkaassa. Vesipuistossa saa halutessaan myös osansa rantaelämästä. Discovery Beachilla vieraat voivat tuntea olevansa meren äärellä, etenkin aaltokoneen käynnistyessä.

Mini Park lapsille

Nuoremmat vesipuiston vieraat voivat nauttia Mini Parkista, joka on tehty perheen kaikkein pienimpien vesileikkejä varten. Tervetullut lisä, joka saa takuulla naurun raikaamaan, on pientä vesiputousta muistuttava suuri vesisanko, joka tasaisin väliajoin tyhjentyy lasten päälle.

Älä unohda ottaa sandaaleja tai muita uimakenkiä mukaan, sillä aurinko paahtaa päivisin allasympäristön maan kuumaksi. Uimavesi lämpenee yksin auringon voimalla, eikä siis ole keinotekoisesti lämmitettyä.