Palmitos Park

Palmitos Park, Kanariansaarten suurin eläintarha, sijaitsee Maspalomasin lähellä. Puisto tuhoutui täysin Teneriffan kesän 2007 suurissa tulipaloissa, mutta avattiin uudelleen seuraavana vuonna. Uusien avajaisten yhteydessä Palmitos valmistui delfiiniallas, joka tarjoaa kävijöille vauhdikkaan delfiinishow’n.

Ei vain eläinpuisto

Kävijöitä eivät houkuttele puistoon ainoastaan eläimet, sillä myös ympäristön kasvillisuus on kaunista. Tutustumisen arvoinen rauhaisa paikka on orkideatalo, jonka orkidealajien kokoelma on vaikuttava. Puistossa on myös kaktustarha, johon kuuluu satoja eri kaktuslajeja. Osa niistä kasvaa jopa nelimetrisiksi.

Lintujen, liskojen, kalojen ja kädellisten eläintarha

Vaikka puistosta on tullut tunnettu papukaijojen ansiosta, on Palmitosissa useita eläinlajeja. Värikkäät linnut ovat yksi vahvimmista teemoista. The Cage of Lories tutustuttaa sinut värikkäisiin papukaijoihin Oseanian alueelta. Puistoon kuuluu myös kasvitieteellisen puutarhan alue, jossa pääset lähempään kontaktiin jännittävien lintujen, kuten flamingojen ja erilaisten pelikaanien kanssa. Puistossa voi nähdä myös emuja, pelikaaneja ja tukaaneja. Muihin kauniisiin siivekkäisiin pääset tutustumaan perhosten osastolla, joka on Euroopan suurin. Täällä sadat perhoset lentävät vapaina.

Huomionarvoisia paikkoja ovat myös myrkyllisten välskärikalojen ja merihevosten akvaario sekä matelijaosasto, jossa voit nähdä muun muassa varaaneja. Suurimman kiinnostuksen vierailijoiden parissa tapaa kuitenkin herättää saari, jossa kädelliset asuvat. Täällä pitävät majaansa gibbonit, jotka ovat kotoisin Kaakkois-Aasiasta. Tämän huomiota herättävän lajin pitkät kädet mahdollistavat nopean liikkumisen puiden oksista oksiin.

Useat matkailijat yhdistävät Palmitos Parkissa vierailun lähellä sijaitsevan Aqualand Maspalomas -vesipuiston vierailuun. Bussi nro 45 kulkee säännöllisesti Palmitosin, Playa Del Inglésin ja San Agustinin välillä.