Matkat
Portinatx

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 20 e
  • Vesi (1 l)1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 510

Matkat Portinatx

Portinatx on mukava pienehkö lomakohde kauniiden rantapoukamien ja vehreiden vuorten äärellä. Täydellinen valinta sinulle, joka haluat rentoutua rannan äärellä, käydä ravintoloissa ja patikoida. Samalla kuitenkin Ibizan vilkkaammat kylät ja kaupungit ovat lähellä. TUI Sensimar -hotellimme aikuisille sijaitsee yhdellä kylän kolmesta rannasta.

Portinatx oli aikoinaan kalastajakylä, jota nykyään hallitsevat kesähuvilat ja hotellit. Kylä sijaitsee Ibizan vehreimmällä ja vuoristoisimmalla pohjoisrannikolla, jossa meno on yleisesti rauhallisempaa. Kaunis luonto on täällä erityisen lähellä. Täällä on sekä pinjapuiden peittämiä vuoria, romanttisia merenrantakallioita että suojaisia lahtia.

Kyläelämää ja hiekkarantoja

Portinatx on miellyttävä ja harmoninen kylä valkeaksikalkittuine taloineen. Kylän läpi kävelet enintään noin puolessa tunnissa ja matkalla on useita kalaravintoloita, joissa on tuoretta kalaa tarjolla ja viihtyisät ulkoterassit. Täällä on lisäksi kolme hienohiekkaista uimarantaa, joiden suojainen sijainti, matalapohjaisuus ja kirkas vesi tekevät niistä lähes laguunimaisia. Pakkaa siis mukaan snorklausvälineet!

Omatoimisesti

Ostostarjonta on lähestulkoon matkamuistomyymälöiden ja katukauppiaiden varassa. Jos kaipaat suurempaa ostostarjontaa, voit lähteä veneretkelle värikkääseen San Antonion lomakohteeseen. Lisäksi paikallisbussilla, taksilla tai vuokra-autolla pääset myös kätevästi Santa Eulalian ja Ibizan kaupunkiin, joissa tarjonta on laajempi.

Ibizan saari

Ibiza on saari, jolla on asennetta. Tyyli on "boheemin chic" ja Ibizan kaupungissa voit nähdä näyttävästi pukeutuneita taiteilijoita, bileprinsessoja ja moderneja hippejä. Samalla Ibiza on luonnonkaunis ja vehreä saari oliivilehtoineen, mantelipuineen, kalkkikivikallioineen ja valkeine pikkukylineen. Eikä unohtaa sovi saaren uimapoukamia – hienoja rantoja saarella on noin 50.

Tanssia aamuun asti – halukkaille

Yöelämä on hienostunutta ja vähemmän silmiinpistävää kuin moni luulee. Suurimmat klubit sijaitsevat kylien ulkopuolella ja ne aukeavat varsin myöhään. Sisäänpääsylippuihin, jotka usein ovat kalliita, sisältyy bussikuljetus. Diskoja, baareja ja dj-klubeja on myös Playa d'en Bossassa ja San Antoniossa. Muissa lomakohteissa on rauhallisempaa: pariskuntia ja perheitä, jotka nauttivat auringosta ja uimisesta, maukkaista illallisista ja vetäytyvät nukkumaan ennen puoltayötä.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Saarella on siis paljon nähtävää. Emmekä vielä ole maininneet Ibizan kaupungin vanhaa osaa, joka kaupunginmuureineen, kujineen ja kirkkoineen on valittu Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon. Mikäli haluat kierrellä saarta omaan tahtiin, voit jo ennen lomaa vuokrata auton edullisesti kauttamme.

Yhdistä Ibiza ja Formentera

Ibizan kaunista ja rauhallista naapurisaarta, Formenteraa, kutsutaan joskus Espanjan Karibiaksi sekä rennon ilmapiirinsä että pitkien, valkeiden hiekkarantojensa vuoksi. Voit yhdistellä lomaasi viikon Ibizalla ja viikon Formenteralla. Laivamatka saarten välillä kestää vain 30 minuuttia, mutta perillä pääset tutustumaan aivan erilaiseen maailmaan.

Matkavaihtoehtoja Portinatx

Suosikkihotellit Portinatx

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Portinatx hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Ibiza hotellit