Lanzarote - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Vaikka Lanzarote tarjoaa upeita rantoja ja rentoutumista, älä unohda kokea saarta toisesta näkökulmasta. Lanzarotella kätkee sisäänsä laavamaisemia, kuplivia kraattereita ja luolia, valkeita kyliä, vaellusreittejä, veneretkiä ja paljon muuta. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Lanzarote on juuri oikea paikka, jos pidät vaeltamisesta. Valittavanasi on useita erilaisia opastettuja vaellusretkiä esimerkiksi tulivuorimaisemiin, viinitarhoihin ja Tuhannen palmun laaksoon. Tai lähde kävelylle merenpohjaan käyttäen nykyaikaista sukelluskypärää tai kokeile syvänmerenkalastusta.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Lanzaroten upein luonnonnähtävyys on Timanfayan kansallispuisto kuuta muistuttavine maisemineen. Puistossa on laavakivimuodostelmia, kamelinratsastusreittejä ja mahtavia näköaloja. Taiteilija Cesár Manriquen ainutlaatuinen luomus LagOmar on näkemisen arvoinen paikka. Jameos del Aqua maanalaisine järvineen, ravintoloineen ja konserttisaleineen luolastossa on myös Manriquen käsialaa.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Lanzarotea ympäröivälle kimmeltävälle Atlantille tehdään monenlaisia katamaraaniristeilyjä, joiden aikana voit rentoutua, uida tai snorklata. Veneretkiä tehdään myös naapurisaarille, kuten pienelle ja asumattomalle Isla de Lobosin saarelle, kauniille La Graciosalle, jossa on vain 500 asukasta tai huomattavasti suuremmalle Fuerteventuran saarelle, jossa voit kokea saaren kuuluisat hiekkadyynit.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Näe Timanfayan kansallispuisto auringonlaskun aikaan ja nauti ikimuistoinen grilli-illallinen tulivuoren huipulla sijaitsevassa El Diablo -ravintolassa. Ravintola hyödyntää tulivuoren lämpöä ruoanlaitossa. Upea, ikimuistoinen ja ilmastoystävällinen ilta!