Cala Falcon ranta

Kontrastina huomattavasti vilkkaammille naapuripaikoille Magalufille ja Palma Novalle, on tämä piskuruinen kultahiekkainen Cala Falcon ranta lounais Mallorcalla kuin pieni, salainen ranta oasis. Hiekkaranta on vain noin 40-50 metriä pitkä, ja sieltä eikä sen rauhaa riko hotellit tai kaupat.

Surffauksen inspiroima rantabaari

Koko kunnia ei kuitenkaan kuulu rannalle. Täällä on sekä mahdollisuus nautiskella virvokkeita pienessä surffauksen innoittamassa rantabaarissa että vuokrata aurinkotuoli ja varjo. Poukamaa reunustavat pensaiden ja mäntyjen peittämät matalat kalliot. Jos et onnistu saamaan aurinkotuolia tai paikkaa rantapyyhkeellesi, voit sen sijaan jatkaa matkaa läheisille vaaleille kallioille, ja etsiä mieleisiesi paikan.

Cala Falco - surffaa ja nauti

Cala Falcon rannalle ei mennä varjoliitämään tai pelaamaan beachvolleytä, vaan rentoutumaan. Ota mukaasi hyvä kirja, aurinkohattu ja aurinkorasvaa. Snorklausvälineet on hyvä ottaa mukaan, ja nauttia rannasta merenpuolella vaihteeksi. Vesi suojaisessa poukamassa on kirkasta tehden siitä täydellisen snorklaus paikan.

Rannalta voi tehdä retken läheiselle Cala Vinyesin suuremmalle rannalle, joka on vain muutaman kilomertin päässä.