Playa de Alcudia

Mallorca on erittäin suosittu rantakohde. Suositulla lomasaarella on kaikkea vaikeapääsyisistä pikkukivirannoista suuriin paratiisirantoihin ja erittäin pieniin uimarantoihin. Kaikkia näitä ympäröi uskomattoman kauniit luontonäkymät ja houkutteleva meri.

Yksi Mallorcan kuuluisimmista rannoista on Alcudian hienohiekkainen ranta, joka ulottuu 3,5 kilometriä pohjoista rannikkoa pitkin. Alcudia on täydellinen tukikohta onnistuneelle rantalomalle.

Lapsiperheiden suosikkiranta

Alcudian matala ranta on lapsiperheiden suosikki, josta löytyy erilaisia mukavuuksia, kuten aurinkotuoleja, tallelokeroita ja aurinkovarjoja. Täältä löytyy myös hyvät pukuhuoneet, suihkut ja wc sekä leikkipaikka lapsille.
Rannalla voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja, kuten polkuveneilyä, SUP-lautailua ja jopa purjelautailua (tämä on muuten yksi harvoista paikoista Mallorcalla, jossa on mahdollista purjelautailla). Rannan varrella pääset myös kokeilemaan muun muassa rantalentopalloa. Alcudian ranta on vastaus monille, jotka hakevat samanlaista tunnelmaa ja ulkokuntosaleja kuin Kalifornian rannoilla.

Rannan vilskettä suuressa merenrantakohteessa

Tälle rannalle ei tulla etsimään pientä salaista rantapoukamaa, vaan ennemminkin nauttimaan rannan vilskeestä. Rannalta löytyy kuitenkin myös rauhallisempia alueita. Lähtökohtaisesti vilskettä on sitä enemmän, mitä lähemmäksi Port d’Alcudiaa mennään, kun taas vauhti hiljenee Playa de Muroon päin mentäessä. Vaikka merivesi on rannalla yleensä melko tyyni, voi iltapäivällä muodostua myös isompia aaltoja. Paikan päällä on hengenpelastajia, mutta kannattaa kuitenkin olla tarkkana veden suhteen.