Playa de Canyamel

Kaunis Canyamelin ranta on 290 metriä pitkä ja sijaitsee Mallorcan koillisrannikolla. Täällä hiekka on kevyttä ja hienoa ja uimarannan sininen vesi tarjoaa loistavan ympäristön snorklaamiseen. Ranta on vajaan kilometrin päässä Artá- ja Capdepera-lomakohteista ja se sijaitsee luonnonsuojelukohteen ja pienen Canyamelin turistikohteen välissä.

Hiekkaranta rauhaa ja hiljaisuuttakaipaavalle

Ranta on erityisesti lapsiperheiden ja vanhusten suosiossa. Koska ranta on suosittu turistikohde, se on erityisen suosittu sesonkiaikana heinä- ja elokuussa. Jos haluat taata rauhan ja hiljaisuuden, vieraile täällä sesongin ulkopuolella tai aikaisin aamulla. Täältä löydät paikan päältä wc:n, pukuhuoneet ja suihkut. Voit myös vuokrata aurinkotuoleja ja varjoja luodaksesi oman pienen lomakuplan rannalle.

Lintujen tähystelyä ja golfia

Rannan toisella puolella on viheralueiden peittämiä mäkiä. Tämä alue on luonnonsuojeluale nimeltään S’Albufera Nature Parc. Alueesta on tullut nähtävyys myös lintutieteilijöille, jotka voivat bongata jonkun alueella nähdystä 230 linnusta. Sinun ei tarvitse olla lintutieteilijä tehdäksesi oman pienen tutkimusretken alueella. Se riittää, että olet kiinnostunut tutustumaan ympäristöösi ja haluat hieman vaihtelua rantaelämälle. Linnut, joita todennäköisesti pääset näkemään ovat tietenkin mukava lisä.

Jos haluat pysähtyä rannalle ja kokeilla jotain aktiviteettia, voit vuokrata esimerkiksi kajakin tai SUP-laudan. Löydät täältä myös ravintolan ja baarin, jossa voit nauttia klassisten hampurilaisten ja ranskanperunoiden lisäksi myös espanjalaisia ruokia.

Toinen lähistöllä sijaitseva suosittu aktiviteetti on kierros kauniilla Golf Canyamel-golfkentällä, jossa on 18 reikää. Aloita päiväsi rannalla ja jatka sitten golfkentälle. Mutta ei huolta, jos päätätkin viettää koko päivän rannalla. Canyamelissa ei ole syytä stressata, golfkenttä on siellä myös huomenna.