Playa de Muro

Playa del Muro on Mallorcan suurin hiekkaranta. Se jakautuu neljään osaan ja on yhteensä miltei kuusi kilometriä pitkä. Ranta sijaitsee saaren koillisosassa Muron lomakohteen äärellä, melko lähellä Alcudiaa. Perheet pitävät rannasta, sillä hiekka on vaaleaa ja hienojakoista, vesi kirkasta ja pohja matala.

Ensimmäinen rantakaistale on suoraviivaisesti Playa de Muro, ja tämä vetää eniten vierailijoita puoleensa, kiitos kauppojen ja ruokapaikkojen läheisyyden. Täältä löytyy useita hotelleja, ja parkkipaikan löytäminen on helppoa. Rannalta voi vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, lisäksi täällä voi harrastaa monia rantalajeja. Toinen osa on hieman rauhallisempi, mutta tarjoaa samat mukavuudet kuin ensimmäinenkin ranta.

Hiekkadyynejä ja pinjoja

Kolmannen rantakaistaleen nimi on Sa Comu. Se on pituudeltaan puolitoista kilometriä ja kuuluu S’Albuferan luonnonsuojelualueeseen. Täällä tunnelma on rauhallisempi. Kaikki mukavuudet ole aivan vieressä, joten niille saa kävellä pienen matkan. Ranta on kauniisti hiekkadyynien ja pinjojen ympäröimä.
Neljäs ja viimeinen rantakaistale on Es Cappellans. Se sijaitsee Can Picafortin lomakohteen vierellä ja on tästä syystä Sa Comua suositumpi.

Kolmelle ensimmäiselle rannalle on myönnetty Blue Flag -ympäristösertifikaatti. Tämä kertoo korkeasta vedenlaadusta, puhtaudesta, turvallisuudesta ja hyvästä palvelusta.