Mallorca - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Mallorcalla on runsaasti tarjottavanaan – rantojensa lisäksi. Idyllisiä vuoristokyliä, vesipuistoja, veneretkiä, poukamia ja markkinoita. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Mallorca on kuin tehty aktiiviseen lomailuun. Suosituimpia lomahuveja täällä ovat vaellus, pyöräilyretket ja vesiurheilu. Alcudia Sea Explorer -pikavene vie sinut snorklaamaan poukamiin. Perheet, jotka etsivät vauhdikasta tekemistä yhdessä, voivat viettää päivän Aqualand tai Hidropark Alcudia -vesipuistoissa. Palma Aquariumissa ja Marinelandissa voit tavata haikaloja ja delfiinejä.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Yksi tunnetuimmista kohteista Mallorcalla on Lohikäärmeluolat valaistuine tippukivimuodostelmineen. Samalla retkellä vieraillaan Sineun markkinoilla, josta voit löytää kaikkea olkilaukuista oliiviöljyyn. Idyllisissä kylissä voit kuljeskella mukulakivikaduilla ja Valldemossan ja Sollérin ympäristössä pääset ihailemaan appelsiinilehtoja. Ja jos olet kiinnostunut viineistä, älä unohda vierailla viinitarhoissa ja maistella paikallisia viinejä.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Erilaiset veneretket ovat suosituimpia retkiämme Mallorcalla. Mikä olisikaan ihanampaa kuin rento veneretki lämpimänä päivänä, tuulen tuivertaessa hiuksia. Katamaraaniristeily, pikaveneajelu tai perheretki merirosvolaivalla – valitsit sitten minkä tahansa meriretken, odotettavissa on ihana lomapäivä turkoosilla merellä.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Jos haluat viettää illan hyvän ruoan, juoman ja tasokkaan viihteen parissa, tarjoamme siihen sopivia retkiä. Yksi tämän kategorian suosituimmista retkistä on Son Amar laulajineen, tanssijoineen ja akrobaatteineen. Pirates Adventure -merirosvoshow tanssijoineen ja maailmanluokan voimistelijoineen sopii koko perheelle. Pirates Reloaded on vain aikuisille suunnattu iltaretki, joka tarjoaa hauskanpitoa dj:n soittaessa klubimusiikkia.