Palma Aquarium

“Jännittävä, kiinnostava, opettavainen ja hauska” – näillä sanoilla vierailijat useimmiten luonnehtivat Palma Aquariumia siellä vierailtuaan. Vierailijat ovat sekä lapsia että aikuisia, sillä tämä vedenalainen maailma sopii koko perheelle.

Kokonaisuuteen kuuluu 55 akvaariota ja 8 000 erilaista merieläinlajia 700 erilaisesta ekologisesta järjestelmästä. Vasarahai, rausku, vuokkokala, rausku, kivikala, pallokala, kultakala, ankerias, mustekala, taskurapu, merihevonen, kilpikonna, alligaattori, pingviini, delfiini – tuskin on vedessä tai sen äärellä elävää eläintä, jota ei Palma Aquariumista löytyisi.

Tämä yleisöakvaario ei esittele ainoastaan merieläimiä. Täältä löytyvät myös Euroopan suurimmat koralli- sekä kasvi- ja leväkokoelmat.

Koe Big Blue kävellen

Yksi kohteen akvaarioista on koko Euroopan syvin, nimeltään “Big Blue”. Akvaario on muotoiltu tunneliksi, jonka läpi voi kävellä. Big Blue sisältää 3,5 miljoonaa litraa suolaista vettä, on 9 metriä syvä ja toimii kotina 11 haille.

Toinen jännittävä yleisöakvaarion alue muodostuu sademetsämäisestä ympäristöstä, johon kuuluu 7 metriä korkea vesiputous. Perheen pienimmät viihtyvät leikkimaassa, pomppulinnassa, merirosvolaivassa ja suihkulähteessä, jossa lapset voivat vilvoitella. Näe eläinten ruokinta tai kokeile haiden kanssa sukeltamista - lapset voivat snorklata keihäsrauskujen kanssa. Täällä on jotakin kaiken ikäisille. Kohteesta löytyy myös buffet-ravintola, kahvila ja matkamuistomyymälä.