Matkat
Cala'n Forcat

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)0,85 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 93 500

Matkat Cala'n Forcat

Cala'n Forcat

Perheille sopiva Cala'n Forcat tarjoaa rauhallisia poukamia ja matalia rantoja lasten iloksi, ja miksei myös snorklaamiseen. Pienessä lomakohteessa on lisäksi paljon aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa. Cala'n Forcat sijaitsee hyvällä paikalla Menorcan länsirannikolla.

Cala'n Forcat on lähes kiinni naapurikylissään – Cala'n Blanesissa ja Los Delfinosissa. Kylien palvelut yhdessä varmistavat hyvät valikoimat koskien niin kauppoja kuin baareja ja ravintoloitakin.

Viihtyisiä uimapoukamia

Suojaisen sijaintinsa johdosta Cala'n Forcatin rannat ovat pieniä mutta rauhallisia ja matalia. Täydellisiä siis lasten ja snorklaajien tarpeisiin. Cala'n Blanesissa on hieman suurempi ranta, jos sellaista kaipaat.

Sopii perheille

Cala'n Forcat on täydellinen kohde perhelomailuun. Täällä on leikkipaikkoja, minigolfia ja vesipuisto. Useimmissa ravintoloissa on erillinen menu lapsille sekä leikkipaikka.

Lähellä Ciutadellaa

Menorcan vanhaan pääkaupunkiin on matkaa taksilla tai vuokra-autolla noin 10 minuuttia. Kaupungissa yhdistyvät viihtyisät mukulakivikadut, monet nähtävyydet sekä modernit kaupat ja kahvilat.

Vuokraa auto lomallesi jo etukäteen

Varatessasi lomallasi auton, voit nähdä näppärästi saman päivän aikana saaren maalaismaisemat unikkoniittyineen, aterioida Ciutadellan kujien äyriäisravintolassa, pulahtaa uinnille kätketyllä rannalla ja käydä ostoksilla pääkaupunki Mahonissa. Tämän suurempi ei Menorca nimittäin ole. Lue lisää autonvuokrauksesta yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme »

Matkavaihtoehtoja Cala'n Forcat