Hyvä tietää: Playa de Fañabé

 • Pääkaupunki

  Madrid
 • Valuutta

  Euro (EUR)
 • Kieli

  Espanja
 • Väkiluku

  n. 47 000
 • Aikaero

  – 2 tuntia
 • Matka lentokentältä

  n. 30 min.

Hyvä tietää

 • Lentoaika

  Suora lento Helsingistä Teneriffalle (Tenerife Sur Airport) n. 6 t 30 min.

  Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

 • Matka lentokentältä

  Matka lentokentältä lähimmälle hotellille kestää noin 30 min.

  Varaa bussikuljetus tai yksityinen kuljetus lisäpalveluna. Varausvaiheessa näet saatavilla olevat kuljetusvaihtoehdot.

  Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta »

 • Rannat

  Alueella on kaksi hiekkaranta – Playa de Fañabé ja Playa del Duque.

  Playa de Fañabé on pitkä ja leveä ranta, jolla on runsaasti ravintoloita, baareja ja vesiurheilua.

  Playa del Duque on suuri ranta-alue, jota ympäröivät ylelliset hotellit. Rannalla on hieman ylellisemmät aurinkotuolit pehmeine patjoineen.

  Playa de las Americasin rannoille voit kävellä tai pyöräillä rantakatua pitkin.

 • Koe enemmän

  Playa de Fañabessa voit pelata tennistä, squashia ja minigolfia. Lisäksi kohteessa on kuntosali, keilahalli ja erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

  Satamasta voit lähteä veneretkelle, joilla voit nähdä valaita ja delfiinejä.

  Fañaben alue on saaren uusin ja ylellisin lomakohde, jossa on viiden tähden hotelleja ja vastarakennettuja katuja. Kahden hiekkarannan lisäksi lomakohteessa on useimmat lomalla tarvittavat palvelut. Lisäksi Playa de las Américas palveluineen sijaitsee lähellä.

  Golf Costa Adejen golfkenttä sijaitsee lähellä Playa de Fañabea. Lomakohteen eteläosassa on suuri Puerto Colónin huvivenesatama, jossa on ravintoloita ja kahviloita.

  Santa Cruzin ja Puerto de la Cruzin karnevaalit pidetään helmi-maaliskuussa. Myös eteläisellä Teneriffalla järjestetään omia karnevaaleja.

 • Autonvuokraus

  Vuokraa auto Playa de Fañaben lomallesi kätevästi kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

  Lue lisää autonvuokrauksesta Teneriffalla »

 • Liikkuminen lomakohteessa

  Etäisyydet
  Aeropuerto de Reina Sofian/Tenerife Sur Airport (TFS) lentokentältä Playa de Fañabeen n. 20 km (n. 30 min.). Aeropuerto de Tenerife Norten (TFN) lentokentältä 85 km (n. 1 t 30 min.).

  Playa de las Americasiin 6 km, Adejeen 7 km, Aronaan 10 km, Las Cañadasiin (Teide) 42 km, Los Gigantesiin 20 km, Santa Cruziin 90 km ja Puerto de la Cruziin 125 km.

  Liikenneyhteydet
  Bussipysäkki on El Duque -ostoskeskuksen luona. Los Cristianosissa bussit pysähtyvät pääkadun varrella, josta myös Santa Cruziin päivittäin bussiyhteyksiä klo 6.00–22.00 puolen tunnin välein. Viimeinen bussi Santa Cruzista Playa de las Américasiin lähtee klo 02.30. Erikoishintaisella bussikortilla (Bono Card) meno–paluumatka maksaa n. 10 e.

  Teiden kansallispuistoon kulkee päivittäin yksi bussi Playa de las Américasista ja Los Cristianosista, hinta n. 14 e/meno–paluu. Bono Card -kortilla alennus alle 20 km matkoista on 30 % ja yli 20 km matkoista 50 %.

  Keskustassa on paljon taksiasemia. Iltalisä takseissa on n. 1,50–2,50 e. Taksi Reina Sofian lentokentälle maksaa n. 33 e, Los Rodeosin lentokentälle n. 132 e ja Santa Cruziin n. 110 e.

 • Lasten kanssa

  Lastenruokia ja vaippoja voi ostaa supermarketeista.
  Lomakohteessa on korkeuseroja ja palmuja kasvavilla, kapeilla kaduilla voi paikoin olla vaikea kulkea lastenvaunujen kanssa. Alue on yleisesti rauhallinen ja lapsiystävällinen-

  Hotellit sijaitsevat lähellä rantaa ja alueella on vesi- ja eläinpuistoja.

  Playa de las Americasissa sijaitsee Siam Park, suuri vesipuisto, jonka inspiraation lähteenä on Thaimaa. Lukuisten vesiliukumäkien lisäksi alueella on tekoranta.

 • Ravintolat ja iltaelämä

  Playa de Fañabéssa on sekä rauhallisia että vilkkaampia alueita. Yökerhoja ei ole ja iltaa vietetään lähinnä ravintoloissa, baareissa ja pubeissa.

  Fañabén alueella on runsaasti ravintoloita: pikaruokapaikoista kansainvälisiin, italialaisiin, kiinalaisiin ja meksikolaisiin ravintoloihin. Aitoa kanarialaista ruokaa saat Playa de Fañaben ulkopuolella sijaitsevista kylistä. Kuuluisat kalaravintolat sijaitsevat viihtyisissä La Caletassa ja Los Cristianosissa.

 • Ostokset

  Playa de Fañabéssa on paljon kauppoja ja ostoskeskuksia.

  Plaza del Duque on moderni ostoskeskus, jossa on useita designliikkeitä. Playa del Duque sijaitsee kävelyetäisyydellä hotelleistamme.

 • Hintataso

  Kaupassa: 1,5 l vettä n. 0,80 e, olut (33 cl tölkki) n. 0,80 e.
  Ravintolassa: olut (50 cl) n. 2,50 e, kevyt lounas n. 8–9 e, päivällinen viineineen ja kahveineen n. 20–25 e, pizza n. 8 e.

 • Asukasluku

  Playa de Fañabe kuuluu Adejeen, jossa on vakituisia asukkaita n. 47 000.

 • Adapteri

  220 V. Adapteria ei tarvita.

 • Liikuntaesteiset

  Lomakohteessa on korkeuseroja ja palmuja kasvavilla kapeilla kaduilla voi paikoin olla vaikea kulkea.

  Kaikilta hotellisivuiltamme löydät tietoa hotellin palveluista ja huoneista kohdasta ”Tietoa hotellista”. Mikäli hotellissa on liikuntaesteisille soveltuvia huoneita, löydät sieltä myös lisätietoja näistä huoneista.

 • Aikaero

 • Tärkeä tietää

  Saapuminen lomakohteeseen ja huoneenluovutus
  Lue lomakohteeseen saapumisesta ja huoneenluovutuksesta.

  Valuutta ja luottokortit
  Euro (EUR).

  Tavallisimmat kansainväliset luottokortit Visa, MasterCard, American Express ja Eurocard käyvät maksuvälineenä useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa. Osa näistä veloittaa 6 % lisämaksun luottokorttimaksuista. Henkilöllisyystodistus tulee esittää luottokortilla maksettaessa.

  Pankkiautomaateista voi tehdä käteisnostoja Visalla, Visa Electronilla ja MasterCardilla. Käytä pankkien yhteydessä olevia pankkiautomaatteja. Pankit ovat avoinna ma–pe klo 9.00–14.00 ja la klo 9.00–13.00.