Teneriffa - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Vain muutamalla matkakohteella on niin jännittäviä ja upeita retkimahdollisuuksia kuin Teneriffalla. Kenties kaikkein kuuluisin nähtävyys saarella on tulivuori Teide, joka kohoaa 3718 korkeuteen merenpinnasta. Mutta myös vehreitä laaksoja, valkeaksi kalkittuja kyliä, viinitiloja, eläintarha, vesipuisto, värikkäitä showesityksiä ravintoloissa ja perheretkiä merirosvolaivalla.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Voit lähteä sukellusveneseikkailulle pinnan alle, aina 30 metrin syvyyteen tai bongailemaan delfiinejä vedenalaisilla kameroilla katamaraanilta käsin. Teiden retkelle voit ostaa lisäpalveluna lipun kaapelihissille, joka vie sinut Teiden huipulle. TUIn kautta voit myös varata liput Loro Parque -eläintarhaan tai Siam Park -vesipuistoon, jossa on jättiläismäisiä vesiliukumäkiä.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Teiden mahtavan huipun ympärillä avautuu Las Cañadas -kansallispuiston lähes kuunkaltainen maisema laavakivimuodostelmineen. Tarjoamme lisäksi retkiä kuvankauniisiin La Lagunan ja Mascan kyliin sekä viinitarhoille hedelmällisellä pohjoisrannikollä. Retkiä voit tehdä myös vehreälle naapurisaarelle, La Gomeralle, josta Kolumbuksen kerrotaan aloittaneen suuren matkansa.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Rentouttava veneretki katamaraanilla on upea tapa tutustua saareen mereltä käsin (ja hyvällä onnella bongata myös delfiinejä!) ja samalla rentoutua aurinkokannella. Jos matkustat lasten kanssa, suosittelemme merirosvoretkeä, jolla on luvassa aarrejahtia, kasvomaalausta ja uimapysähdyksiä.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Jos haluat yhdistellä ruokaa ja juomaa sekä viihdettä, tarjolla on erilaisia kanarialaisia ravintolaesityksiä. Tarjolla on esimerkiksi Carmen Mota – tunnelmallinen iltashow ammattitanssijoineen, Medieval Night keskiaikaisine turnajaisineen sekä Music Hall Tavern paljetteineen, glittereineen ja humoristisine drag show -esityksineen.