Siam Park

On vesipuistoja, ja sitten on vesipuistoja. Teneriffan Siam Park kuuluu lasteni mukaan parhaisiin, joissa he ovat vierailleet. TripAdvisorin arvostelut puhuvat nekin omaa kieltään. Tämä seikkailullinen vesipuisto on todella arvostettu!

Puistossa on thaimaalainen teema, joka näkyy kaikessa puiston rakennuksissa ja kohteissa. Thaimaalaista tunnelmaa vahvistaa osaltaan esimerkiksi kelluva tori sekä pieni thaimaalaistyylinen kylä, josta puiston vieraat voivat ostaa välipalaa, matkamuistoja ja uimatarvikkeita.

Siam Park – seikkailuja koko perheelle

Siam Parkista puhutaan paljon, erityisesti aaltoaltaan ansiosta. Täällä tekoaallot nousevat jopa kolmimetrisiksi - ja ovat näin ollen maailman korkeimpia keinotekoisia aaltoja. Puistossa on myös runsaasti adrenaliinia kohottavia kohteita, joista huippunopea vesiliukumäki Tower of Power saa monien jalat tutisemaan matkalla kohti lähtöpaikkaa. Uusin lisäys puiston tarjontaan on Singa, vuoristorata vesimuodossa. Myös The Vulcano -liukumäki ja sen lasershow pitää mainita tässä yhteydessä.

Rauhallisemmasta menosta pitäville vieraille Mai Thai Riverin uimarengaskierros voi olla hyvä vaihtoehto. Tämä kilometrin pituinen joki virtaa puiston läpi, ja sitä reunustavat rentoutumiseen tarkoitetut osiot. Siam Beach -ranta ja sen yhteydessä oleva 24-asteinen Palace of Waves -allas ovat niin ikään suosittu kohde. Tämän rannan tekemiseen on käytetty Kanariansaarten hienojakoisinta hiekkaa.

Oma alue lapsille

Kadonnut kaupunki on erityisesti nuoremmille lapsille tarkoitettu alue. Täällä on torneja, siltoja, verkkoja, vesiputouksia ja jopa 15 erilaista vesiliukumäkeä eri muodoissaan.

Huomioi, että alle 16-vuotiaat eivät pääse sisään vesipuistoon ilman aikuista. Raskaana olevien naisten on suositeltavaa konsultoida Siam Parkia ennen vierailua puiston seikkailukylpylässä. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi ja 6-11-vuotiaat erikoishintaan, samaten liikuntarajoitteiset henkilöt. Aalloilla surffausta kokeilemaan halajavien tulee ottaa yhteyttä puiston henkilökuntaan saadakseen lisätietoa.