Matkat
Lovina Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkki Denpasarista
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIndonesian rupia (IDR)
  • Aikaero+6 tuntia
  • PääkaupunkiJakarta
  • KieliIndonesia
  • Väkiluku261 100 000

Matkat Lovina Beach

Lovina Beach

Lovina Beachillä, joka on 12 km pitkä laavaranta Balin pohjoisrannikolla, vesi on kirkasta ja koralliriuttoja on lähellä. Lovina Beach tarjoaa ennen kaikkea rauhallista lomaa ja luontoelämyksiä, iltaelämä on varsin rauhallista verrattuna esimerkiksi Kuta Beachiin.

Myös meri on täällä pohjoisrannikolla rauhallisempi, riutat suojaavat niin korkeilta aalloilta kuin merivirtauksilta. Mielenkiintoinen ja monista eri lajeista koostuva vedenalainen maailma houkuttelee snorklaamaan ja sukeltamaan. Myös lähellä asustelevat delfiinit ovat monille se syy tulla juuri Lovina Beachille. Päästä näkemään merellä, veneen ympärillä leikkivät delfiinit auringon noustessa, on taianomainen elämys.

Tutustu Baliin

On useita seikkoja, miksi Bali lomakohteena sopii muutakin kuin rantoja etsiville. Yksi niistä on upea luonto, jonka vehreät terassiviljelmät, rehevät sademetsät ja vulkaanit tekevät varmasti vaikutuksen. Toinen seikka on ehdottomasti saaren upea kulttuuri, joka käsittää kaikkea värikkäistä tanssiesityksistä taidokkaaseen käsityöperinteeseen. Markkinoilta ja pikkuputiikeista voit ostaa hienoja sisustustavaroita kuten puuveistoksia ja kuvapatsaita sekä muuta taidetta. Eniten taidegallerioita ja käsityöliikkeitä on Ubudissa, joka tunnetaan saaren kulttuurikeskuksena.

Temppeleitä ja henkiolentoja

Pääuskonto Balilla on hinduismi, ja ympäristöä koristaakin kaikkialla satumaiset temppelit. Riisin jumalan Pura Bejin temppelillä voit ihastella taidokasta työtä, jossa roosasta hiekkakivestä on työstetty balilaisen barokkityylin mukainen temppeli. Balin tärkein temppelialue on kuitenkin Pura Besakih. Täällä mustia laavakivirakennuksia koristavat palmun kuidusta rakennetut monikerroksiset katokset. Matkalla temppelialueelle voit nähdä yhä aktiivisia, ajoittain höyryäviä tulivuoria.

Matkavaihtoehtoja Lovina Beach

Suosikkihotellit Lovina Beach

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Lovina Beach hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Bali hotellit