Hyde Park

Lontoo tarjoaa aina uutta nähtävää ja tekemistä. Koe kaikkea juuri avatuista ravintoloista klassisiin baareihin. Matkakohde, joka ei ole koskaan loppuun kulunut, vaan kestosuosikkikohde, jossa halutaan mielellään viettää kauan kaivattua viikonloppulomaa

Rauhallista ja kaunista puistossa

Vietettyäsi koko päivän Lontoon eläväisillä kaduilla, Hyde Park on ja tulee olemaan hyvin arvostettu pysähdyspaikka. Tämä hyvin tunnettu puisto on yhtä hyvä kaikkina vuodenaikoina: nuppuisina kevätviikkoina, kuumina kesäpäivinä, kirpeinä syysaamuina sekä kuuraisina talvi-iltoina. Tänne tulevat niin vastarakastuneet pariskunnat, aktiiviset perheet lasten kanssa kuin eläkeläisetkin.

Yhdessä Kensington Gardensin kanssa Hyde Park on vaikuttava, yli 250 hehtaarin suuruinen puistoalue, jossa on yli 4000 puuta.

Täynnä hauskoja aktiviteetteja

Puisto, joka alunperin toimi Kuningas Henrik VIII:n metsästysmaana, on tänä päivänä ulkoilualue josta löytyy aktiviteetteja, virkistystoimintaa sekä vaihtelevia musiikki- ja teatteriesityksiä. Vuoden aikana vierailijoilla on kattava lista aktiviteetteja joista valita. Täällä voit kokea kaiken liigakoripallosta arvostettuun Hyde Parkin Winter Wonderlandiin, jolloin puisto on koristeltu jouluteeman mukaisesti ja siellä on esimerkiksi joulumarkkinat, luistelurata sekä karuselleja.

Yksi kaikkein tunnetuimmista paikoista puistossa on Speaker`s Corner, alue jossa voit olla paikallasi ja kuunnella puheita sekä erilaisia väittelyitä. Toisin sanoen paikka on edistynyt melkoisesti, sillä aikoinaan samassa paikassa suoritettiin julkisia teloituksia.

Yksi erittäin suosittu aktiviteetti puistossa on vuokrata soutuvene, jolla voi soutaa hiljalleen Serpentine Lake- järvelle, joka erottaa Hyde Parkin ja Kensington Gardensin toisistaan. Itseasiassa nämä kaksi puistoa toimivat päiväsaikaan yhtenä yhdistettynä puistona. Pidä kuitenkin mielessä, että Kensington Gardens menee kiinni auringonlaskun aikaan, kun taas Hyde Park on auki keskiyöhön saakka.