Pääsyliput Valioliigan otteluihin

Monien vuosien ajan ongelmana on ollut väärennettyjen ottelulippujen myynti, ihmiset tulevat areenalle ja heidän pääsy otteluun evätään. Nykyisin on olemassa joitakin virallisia jälleenmyyjiä ympäri maailmaa, jotta aitojen valioliiga- lippujen ostaminen olisi helpompaa. Yksinkertaisinta ja tavanomaisinta on ostaa valmis pakettimatka suoraan joltakin matkanjärjestäjältä. Tämä tulee hieman kalliimmaksi, mutta samalla myös mukavammaksi ja helpommaksi.

Lisäksi voit ostaa lippusi jo hyvissä ajoin etukäteen. Jotkin näistä matkanjärjestäjistä myyvät ottelulippuja myös erikseen.

Osta liput paikanpäällä

Ottelulippuja myydään paikanpäällä sekä jalkapalloseuran kotisivujen kautta. Tämä saattaa kuitenkin olla haastavaa, koska liput ovat usein varattuja seuran sponsoreille. Suurin osa otteluista myydään loppuun heti, kun liput tulevat myyntiin, mikä tekee yksityishenkilön lipun ostamisen vaikeaksi, etenkin kaikkein suosituimpiin otteluihin. Mustan pörssin markkinat ovat suuret ja on monia yksityishenkilöitä, jotka myyvät lippuja eteenpäin internetissä tai areenan ulkopuolella. Tämä on kuitenkin varsin epävarma keino – ostajan täytyy olla varma, että myyjä toimittaa oikean, aidon lipun.

Yleisesti ottaen on hyvä olla liikkeellä hyvissä ajoin, etenkin suosituimmissa ja siten kaikkein eniten kysytyissä otteluissa. Uuden kauden liput tulevat myyntiin yleensä alkukesän aikana, mutta osa seuran omista lipuista taas julkaistaan huomattavasti lyhyemmällä varoitusajalla – vain noin kuukautta aiemmin. Jos aiot yrittää tätä, tulee sinun tarkistaa paitsi päivämäärä, jolloin liput tulevat myyntiin niin myös tarkka kellonaika. Näin on mahdollista onnistua saamaan liput.

Jalkapallo on tullut edullisemmaksi

Mielenkiintoista on huomata, että Valioliigan lippujen hinnat ovat laskeneet viime vuosien aikana. BBC:n laatima vuotuinen tutkimus vertaili otteluun liittyviä kustannuksia, kuten lippuja, otteluohjelmaa, ruokaa ja juomaa, ja tutkimus osoitti että kokonaishinnat ovat viime vuosien ajan pysyneet tasaisina tai tippuneet jonkin verran. Kaikkein kallein on Arsenal