Matkat
Israel

Hinta alkaen

...

Hotelleja

12

Hintataso

  • Vesi (1,5 l)n. 1 e
  • Lounasn. 10 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaIsraelin sekeli (ILS)
  • Aikaeroei aikaeroa
  • PääkaupunkiJerusalem
  • Kielihebrea
  • Väkiluku9 031 000

Matkat Israel

Israel

Israel on moderni maa, jolla on vilkas kulttuurielämä ja pitkä historia. Jotain mitä voit todella kokea Tel Avivissa – kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Lomallasi pääset nauttimaan huveista ja runsaasta ravintola- ja klubitarjonnasta sekä ihanista ja pitkistä hiekkarannoista.

Israelin Välimerta myötäilevällä rannikolla ilmasto on leuto, joten sää Tel Avivissa on täydellinen yhdistettyyn kaupunki- ja rantalomailuun. Israel ulottuu myös suolaiselle Kuolleellemerelle ja vuoden ympäri lämpimälle Punaisellemerelle.

Värikäs ja pitkä historia

Israelin pääkaupunki Jerusalem on sekä juutalaisuuden, kristinuskon että islamin pyhä kaupunki. Koska maa on myös portti Aasian, Egyptin ja Afrikan mantereen välillä, alue on toiminut sekä kaupan että monien invaasioiden näyttämönä. Lähes kaikki suuret ja vanhat valtakunnat ovat tulleet tänne – roomalaisista, persialaisista ja ottomaaneista brittiläisiin ja mongoleihin. Vanhimmat löydöt osoittavat, että esi-isämme asuivat täällä jo esihistoriallisella ajalla 50 000 vuotta sitten.

Tel Aviv – kaupunki, joka ei koskaan nuku

Pienestä koostaan huolimatta Israel on varsin monikulttuurinen maa. Virallinen kieli Israelissa on heprea, mutta myös arabia on tunnustettu kieli, jota puhuu noin 20 % väestöstä. Myös venäjä, ranska, amhara ja jiddiš ovat tunnustettuja vähemmistökieliä. Monikulttuurisuus on havaittavissa selvimmin varmasti Tel Avivissa. Täällä voit ostaa paikallisen falafel-annoksen tai irakilaisen sabichin, joita voit napostella samalla kun ihailet klassista saksalaista Bauhaus-arkkitehtuuria. Myöhemmin voit tutustua vilkkaaseen ja moderniin ilta-elämään – trendikkäitä klubeja ja baareja ei varmasti ole vaikea löytää.

Varaa Israelin matkasi TUIlta

Israelin matkat toteutetaan reittilennoin, joten voit varata matkan pituuden joustavasti. Lomakohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä – sekä ennen lomaasi että sen aikana.

Matkavaihtoehtoja Israel