Matkat
Tel Aviv

Hinta alkaen

...

Hotelleja

12

Hintataso

 • Vesi (1,5 l)n. 1 e
 • Lounasn. 10 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaIsraelin sekeli (ILS)
 • Aikaeroei aikaeroa
 • PääkaupunkiJerusalem
 • KieliHeprea
 • Väkiluku443 939

Matkat Tel Aviv

Tel Aviv

Varaa TUIlta matka Tel Aviviin – kaupunkiin, joka ei koskaan nuku. Tel Aviv on Israelin toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Välimeren rannikolla, antiikinaikaisen Jaffan satamakaupungin vieressä. Täällä voit ottaa rennosti rannalla ja herkutella kenties maailman parhailla falafeleillä. Tai kuljeskella vilkkailla markkinoilla ja tutustua sykkivään iltaelämään.

Tel Aviv on monipuolinen kaupunki maan Välimeren puoleisella rannikolla ja siellä on mukavan leuto ilmasto.

Gastronomista streetfoodia

Tel Avivissa on helppo olla kasvissyöjä tai vegaani. Falafelejä voidaan pitää maan kansallisruokana – ne tarjoillaan yhdessä pitaleivän, hummuksen, salaatin ja tahinin kanssa. Sabich on myös suosittu streetfood – israelilainen voileipä, jonka juuret ovat juutalais-irakilaisessa keittiössä. Se koostuu kovaksikeitetystä kananmunasta, friteeratusta munakoisosta, hummuksesta ja tahinista pitaleivän sisällä. Täydellinen rantalounas tai palatessa hotellille pitkäksi venyneen illan jälkeen.

Ranta keskellä Tel Avivin keskustaa

Gordon Beach on vain yksi Tel Avivin monista rannoista, mutta se on yksi suosituimmista. Sekä paikallisten että matkailijoiden keskuudessa. Rantaelämän puitteet ovat tasokkaat – paljon aurinkotuoleja, ulkokuntosali, ravintoloita, baareja ja aktiviteetteja niin rannalla kuin rantakadun varrella.

Taidetta, ostoksia ja backgammonia

Kahvilakulttuuri on voimakas ja monipuolinen Israelissa, etenkin Tel Avivissa. Kaupungissa on sekä isoja kotimaisia ketjuja että viihtyisiä pikkukahviloita, joissa voit viettää aikaa tunteja suuren ja vahvan kahvin ääressä, pelaten samalla erän backgammonia ja katuelämää seuraten. Tai voit yksinkertaisesti pitää kahvitauon ostosten ja museokäyntien lomassa. Museoita Tel Avivissa on runsaasti. Antiikinaikaista Jaffan satamaa ympäröivien kortteleiden kapeilla kujilla on niin kirpputoreja kuin trendikkäitä kauppoja ja baareja sekä taidegallerioita. Pienellä ja hieman modernimmalla Neve Tzedekin alueella on sen sijaan avant garde -muotia, pieniä muotiliikkeitä, bistroja sekä jazzklubeja ja cocktailbaareja.

Vinkkejä Tel Avivin nähtävyyksistä

Tel Avivissa riittää tekemistä ja nähtävää. Tässä pieni poiminto kaupungin nähtävyyksistä:

 • Jaffa – antiikinaikainen satamakaupunki, joka on mainittu Raamatussa, nykyisin satamassa on kalastusveneiden ohella suuria jahteja.
 • Valkoinen kaupunki – keskusta, jossa saksalaista Bauhaus-arkkitehtuuria. Osallistu opastetulle kierrokselle ja tutustu alueen valkoisiin rakennuksiin. Ja osta itsellesi Bauhaus-tuliaisia.
 • Tel Aviv Museum of Art – hienoja näyttelyitä, joissa esillä töitä 1900-luvun ensimmäiseltä puoliskolta. Kandinskya, Lichtensteinia, Miróa ja Picassoa.
 • Carmel-markkinat – päivittäiset markkinat (lauantaita lukuun ottamatta). Tarjolla kaikkea ruuasta asusteisiin ja kukkiin. Täällä myös taitelijat myyvät taulujaan ja käsitöitään.
 • Yarkon Park – suuri ja kaunis puisto, jossa on sekä kasvitieteellisiä puutarhoja että vesipuisto. Joskus puistossa järjestetään myös suuria konsertteja.

Varaa Tel Avivin matkasi TUIlta

Tel Avivin matkat toteutetaan reittilennoin, joten voit varata matkan pituuden joustavasti. Lomakohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden lomasi aikana TUI Service Centeriin TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun kautta sekä tekstiviestillä ja puhelimitse.

Matkavaihtoehtoja Tel Aviv