Petit Palais

 • Cervinia, Italian Alpit, Italia

Hotelliesittely

 • 3*
  Paikallinen luokitus
 • WiFi

Keskellä rinnettä – puolihoito sisältyy

Hotel Petit Palais sijaitsee upealla paikalla keskellä rinnettä ja on vain kävelymatkan päässä Cervinian keskustasta Italian Alpeilla. Lähin hissi on vain minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on ravintola, baari ja viihtyisä lounge rentoutumiseen. Puolihoito sisältyy matkan hintaan.

Voit varata huoneen vuoristonäköalalla, jolloin huoneestasi on kauniit näkymät Matterhornin vuorenhuipulle ja upeaan talvimaisemaan.

Kävelymatkan päässä kylästä

Jos haluat laskettelun lisäksi kävellä kaupoilla, hotelli sijaitsee vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Cervinian keskustasta. Siellä on myös ravintoloita ja baareja.

Puolihoito sisältyy hintaan

Hotellin buffetaamiaisella on paljon valinnanvaraa, ja voit valita sekä kylmistä että lämpimistä ruoista. Päivälliselle on tarjolla neljän ruokalajin menu, joka sisältää juomat. Myöhemmin illalla hotellin vieraat kokoontuvat takan ympärille oleskelutilaan pelaamaan lautapelejä ja tietokilpailuja.

 • Huoneita : 50

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
1 km/1 km
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
2 t 15 min

Keskilämpötila: Cervinia

Yhteystiedot

Osoite
Via Bardoney, 2, 11021 Breuil-Cervinia AO, Italy
Puhelin
+39 0166 949547

Tärkeä tietää

Lentokenttäkuljetus ei voi pysähtyä suoraan hotellin eteen, joten se jättää sinut noin 15 min kävelymatkan päähän hotellista. Matkatavarasi haetaan, joten niitä ei tarvitse itse kantaa.

Turistivero n. 1–2 e/hlö/yö maksetaan hotellille. Tämä koskee kaikkia yli 12-vuotiaita.

Paikallinen luokitus
***
Uudistettu
2018
Huoneita
50
Pysäköinti
Kyllä
Maksuton pysäköinti
Kyllä
Pysäköinnin tyyppi
Kadunvarsipysäköinti
WiFi
Kyllä

Huoneet

Kahden hengen hotellihuone
18 m2
Yhden hengen huone
15 m2
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä
Suihku/wc
Kyllä

Vuoteet

Yhden hengen vuode
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja neljän ruokalajin päivällinen. Juomat (viini, vesi ja virvoitusjuomat) sisältyvät päivälliseen. Iltapäivällä tarjoillaan teetä, kahvia ja kakkuja klo 16.30–17.30.

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Aamiainen
Buffet
Päivällinen
Menu
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä
Ruokajuomat sisältyvät puolihoitoon ja/tai täysihoitoon
Kyllä

Etäisyydet

15 minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle. 10 minuutin kävelymatka keskustaan. 1 minuutin kävelymatkan päässä on Plan Maison -gondolihissi.

Lentokenttäbussille
1.5 km
Ostoksille
1 km
Keskustaan
1 km

Rentoutuminen

Spa
Ei

Urheilu

Kuntosali
Ei

Lapset ja nuoret

Lastensänky/pinnasänky (alle 2-v.)
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovelluksen kautta ympäri vuorokauden

 • Aikavälillä 2023-12-13 - 2024-04-08

TUI-sovelluksen kautta tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri – suoraan laitteeltasi. Lataa maksuton TUI-sovellus älypuhelimellesi tai tabletillesi.**

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa olla yhteydessä TUIn oppaisiin, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. TUI-sovelluksen "Kysy oppailta" -palvelusta ja myTUI-sivulta (tui.fi) voit lähettää kysymyksiä sekä ennen lomaa että sen aikana, ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkavarauksen yhteydessä, sekä lataat ja aktivoit TUI-sovelluksen varausnumerollasi. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. TUI-sovelluksessa on myös mahdollista varata retkiä ja aktiviteetteja.

Tavoitat TUIn oppaat vuorokauden ympäri, joka päivä

 • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla osoitteessa tui.fi
 • Palvelu on käytössä heti matkan varattuasi.
 • Ennen lomaasi vastaamme kysymyksiisi vuorokauden sisällä, ja lomasi aikana niin pian kuin mahdollista – yleensä 30 minuutin sisällä.
 • Lomasi aikana tavoitat oppaamme kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Numeron saat TUI-sovelluksesta vuorokautta ennen lomakohteeseesi saapumista.
 • Jos et ole ladannut TUI-sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen lomaasi.

Palvelu lentokentällä

Bussikuljetus lentokentän ja alppikyläsi välillä sisältyy matkan hintaan sekä kohteeseen saapuessasi että kotiinpaluun yhteydessä. Bussin numeron ja pysäköintipaikan näet TUI-sovelluksesta. Lisäksi englantia puhuvat Crystal Skin (TUIn sisaryritys) oppaat ovat paikalla lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 2 t 15 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetus sisältyy matkan hintaan, mutta muistathan kuitenkin valita kuljetuksen varauksen yhteydessä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

15 minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle. 10 minuutin kävelymatka keskustaan. 1 minuutin kävelymatkan päässä on Plan Maison -gondolihissi.

Lentokenttäbussille
1.5 km
Ostoksille
1 km
Keskustaan
1 km