Petit Palais

  • Cervinia, Italian Alpit, Italia

Hotelliesittely

  • 3*
    Paikallinen luokitus
  • WiFi

Keskellä rinnettä – puolihoito sisältyy

Hotel Petit Palais sijaitsee upealla paikalla keskellä rinnettä ja on vain kävelymatkan päässä Cervinian keskustasta Italian Alpeilla. Lähin hissi on vain minuutin kävelymatkan päässä. Hotellissa on ravintola, baari ja viihtyisä lounge rentoutumiseen. Puolihoito sisältyy matkan hintaan.

Voit varata huoneen vuoristonäköalalla, jolloin huoneestasi on kauniit näkymät Matterhornin vuorenhuipulle ja upeaan talvimaisemaan.

Kävelymatkan päässä kylästä

Jos haluat laskettelun lisäksi kävellä kaupoilla, hotelli sijaitsee vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Cervinian keskustasta. Siellä on myös ravintoloita ja baareja.

Puolihoito sisältyy hintaan

Hotellin buffetaamiaisella on paljon valinnanvaraa, ja voit valita sekä kylmistä että lämpimistä ruoista. Päivälliselle on tarjolla neljän ruokalajin menu, joka sisältää juomat. Myöhemmin illalla hotellin vieraat kokoontuvat takan ympärille oleskelutilaan pelaamaan lautapelejä ja tietokilpailuja.

  • Huoneita : 50

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
1 km/1 km
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
2 t 15 min

Keskilämpötila: Cervinia

Yhteystiedot

Osoite
Via Bardoney, 2, 11021 Breuil-Cervinia AO, Italy
Puhelin
+39 0166 949547

Tärkeä tietää

Lentokenttäkuljetus ei voi pysähtyä suoraan hotellin eteen, joten se jättää sinut noin 15 min kävelymatkan päähän hotellista. Matkatavarasi haetaan, joten niitä ei tarvitse itse kantaa.

Paikallinen luokitus
***
Uudistettu
2018
Huoneita
50
Pysäköinti
Kyllä
Maksuton pysäköinti
Kyllä
Pysäköinnin tyyppi
Kadunvarsipysäköinti
WiFi
Kyllä

Huoneet

Kahden hengen hotellihuone
18 m2
Yhden hengen huone
15 m2
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä
Suihku/wc
Kyllä

Vuoteet

Yhden hengen vuode
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoitoon sisältyy aamiainen ja neljän ruokalajin päivällinen. Juomat (viini, vesi ja virvoitusjuomat) sisältyvät päivälliseen. Iltapäivällä tarjoillaan teetä, kahvia ja kakkuja klo 16.30–17.30.

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Aamiainen
Buffet
Päivällinen
Menu
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä
Ruokajuomat sisältyvät puolihoitoon ja/tai täysihoitoon
Kyllä

Etäisyydet

15 minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle. 10 minuutin kävelymatka keskustaan. 1 minuutin kävelymatkan päässä on Plan Maison -gondolihissi.

Lentokenttäbussille
1.5 km
Ostoksille
1 km
Keskustaan
1 km

Rentoutuminen

Spa
Ei

Urheilu

Kuntosali
Ei

Lapset ja nuoret

Lastensänky/pinnasänky (alle 2-v.)
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovellus ympäri vuorokauden ja Crystal Skin oppaat

  • Aikavälillä 2024-12-16 - 2025-04-07

Lähetä viestiä meille TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa saada yhteys TUIn oppaisiin – juuri silloin kun itse haluat. Sovelluksen Kysy oppailta -osiossa voit lähettää viestejä suomeksi ja vastaukset saat nopeasti, sekä ennen lomaa että sen aikana. Saat TUIlta apua kaikissa käytännön asioissa, jotta sinulla itselläsi olisi mahdollisimman mukava ja rentouttava loma. Tavoitat oppaat kiireellisissä tapauksissa myös puhelimitse kellon ympäri.

Tapaa Crystal Skin oppaat

Hiihtokohteessa tapaat sisaryrityksemme Crystal Ski Holidaysin oppaat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi ja antavat vinkkejä parhaista rinteistä. Joskus tapaat heidät myös lentokentällä ja hotellilla.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 2 t 15 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetus sisältyy matkan hintaan, mutta muistathan kuitenkin valita kuljetuksen varauksen yhteydessä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

15 minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle. 10 minuutin kävelymatka keskustaan. 1 minuutin kävelymatkan päässä on Plan Maison -gondolihissi.

Lentokenttäbussille
1.5 km
Ostoksille
1 km
Keskustaan
1 km

Asiakasarviot

Onnistunut lomareissu

  • 9 / 10
Hotelli oli mukava ja sijainti rinteisiin nähden aivan loistava! Myös keskustaan oli sopiva kävelymatka. Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja auttavaista. Ruoka oli hyvää. Lattian siivouksessa tosin hieman puutteita sekä huoneen ilmanvaihdossa.

Pienistä puutteista huolimatta valitsisin hotellin uudestaan

  • 9 / 10
Huoneemme oli heikosti siivottu, kun saavuimme. Lattia oli jäänyt kokonaan putsaamatta. Tämä tilanne kuitenkin korjattiin ripeästi. Lisäksi olisin toivonut, että pyyhkeet ja lakanat olisi vaihdettu edes kerran viikon loman aikana, mutta näin ei tehty. Hotelli oli viihtyisä ja tyylikäs. Mukava plussa oli pieni kuntohuone, vaikka vähän heikosti olikin varusteltu. Ruoka oli hyvää ja monipuolista, mutta ei millään muotoa erityistä. Melko vähän tarjontaa kasvissyöjälle, mutta henkilökunta teki parhaansa erikoisruokavaliomme huomioimiseksi. Henkilökunta sekä respassa että ravintolassa palveluhenkistä ja ystävällistä. Hyvin mahdollista, että pienistä puutteista huolimatta valitsisin hotellin uudestaankin.

Lasketteluloma Cerviniassa

  • 10 / 10
Toimiva kokonaisuus ja erinomainen sijainti lähellä rinteitä. Hotelli oli siisti ja henkilökunta ystävällistä. Aamupala oli yksipuolinen, mutta illallinen oli maistuva. Positiivisena yllätyksenä hotellissa oli myös tarjolla ilmainen iltapäivätee/kahvi sekä pientä naposteltavaa.