Dei Camosci Hotel

 • Courmayeur, Italian Alpit, Italia
 • Plus

Hotelliesittely

 • 3*
  Paikallinen luokitus
 • WiFi

Perheomisteinen hotelli – puolihoito sisältyy

Hotel Dei Camosci sijaitsee rauhallisella La Saxen alueella Courmayeurissa Italian Alpeilla. Puolihoito sisältyy hintaan, joten sinun ei tarvitse miettiä, mitä syöt aamiaiseksi ja päivälliseksi. Hotellilla on viihtyisä baari, kaksi loungea ja ravintola.

Perheomisteinen Hotel Dei Camosci on sisustettu perinteiseen alppityyliin kivi- ja puumateriaaleilla sekä sisältä että ulkoa. Hotellin monet vieraat tulevat tänne uudestaan.

Aitoa italialaista ruokaa

Ravintolassa voit nauttia aitoa italialaista ruokaa, ja jokainen ateria valmistetaan rakkaudella. Baari tai lounge on loistava paikka rentoutua päivällisen jälkeen.

Kuljetus keskustaan

Keskustaan ja hisseille on noin 15 minuutin kävelymatka. Jos et halua kävellä, hotelli tarjoaa bussikuljetuksen hisseille päivällä ja keskustaan iltaisin. Bussimatka kestää vain muutaman minuutin.

 • Huoneita : 24

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
1 km/1 km
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
n. 2 t

Yhteystiedot

Osoite
Strada per Entrèves, 7 - 11013 Courmayeur Mont-Blanc (AO), Italy
Puhelin
+39 0165 84 23 38

Tärkeä tietää

Hotellille maksetaan turistivero, joka on noin 1 e/henkilö/yö. Tämä koskee kaikkia yli 12-vuotiaita. Maksetaan paikan päällä.

Parvekkeen kaiteet ovat matalat, joten pieniä lapsia on valvottava.

Maksuton WiFi yleisissä tiloissa. Huoneissa ei ole WiFi-yhteyttä.

Paikallinen luokitus
***
Huoneita
24
WiFi
Kyllä
Maksuton WiFi yleisissä tiloissa
Kyllä

Huoneet

Tallelokero
Kyllä
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä
Puhelin
Kyllä
Kylpy/suihku ja wc
Kyllä

Vuoteet

Yhden hengen vuode
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältää mannermaisen buffetaamiaisen ja kolmen ruokalajin illallismenun.

Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Aamiainen
Buffet, Mannermainen
Päivällinen
Menu
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä

Etäisyydet

Hotelli sijaitsee rauhallisella Le Saxen alueella Courmayerissa ja se tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun päivisin hisseille ja iltaisin kaupungin keskustaan. Kävellen matka kestää noin 15 minuuttia.

Ostoksille
1 km
Keskustaan
1 km

Rentoutuminen

Spa
Ei

Urheilu

Kuntosali
Ei

Lapset ja nuoret

Pinnasängystä on ilmoitettava hotellille erikseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 09 231 000 10 pyyntöä varen.

Lastensänky/pinnasänky (alle 2-v.)
Kyllä

Liikuntarajoitteiset

Hissi
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovelluksen kautta ympäri vuorokauden

 • Aikavälillä 2023-12-20 - 2024-04-02

TUI-sovelluksen kautta tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri – suoraan laitteeltasi. Lataa maksuton TUI-sovellus älypuhelimellesi tai tabletillesi.**

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa olla yhteydessä TUIn oppaisiin, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. TUI-sovelluksen "Kysy oppailta" -palvelusta ja myTUI-sivulta (tui.fi) voit lähettää kysymyksiä sekä ennen lomaa että sen aikana, ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkavarauksen yhteydessä, sekä lataat ja aktivoit TUI-sovelluksen varausnumerollasi. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. TUI-sovelluksessa on myös mahdollista varata retkiä ja aktiviteetteja.

Tavoitat TUIn oppaat vuorokauden ympäri, joka päivä

 • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla osoitteessa tui.fi
 • Palvelu on käytössä heti matkan varattuasi.
 • Ennen lomaasi vastaamme kysymyksiisi vuorokauden sisällä, ja lomasi aikana niin pian kuin mahdollista – yleensä 30 minuutin sisällä.
 • Lomasi aikana tavoitat oppaamme kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Numeron saat TUI-sovelluksesta vuorokautta ennen lomakohteeseesi saapumista.
 • Jos et ole ladannut TUI-sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen lomaasi.

Palvelu lentokentällä

Bussikuljetus lentokentän ja alppikyläsi välillä sisältyy matkan hintaan sekä kohteeseen saapuessasi että kotiinpaluun yhteydessä. Bussin numeron ja pysäköintipaikan näet TUI-sovelluksesta. Lisäksi englantia puhuvat Crystal Skin (TUIn sisaryritys) oppaat ovat paikalla lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 2 t. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

Hotelli sijaitsee rauhallisella Le Saxen alueella Courmayerissa ja se tarjoaa ilmaisen kuljetuspalvelun päivisin hisseille ja iltaisin kaupungin keskustaan. Kävellen matka kestää noin 15 minuuttia.

Ostoksille
1 km
Keskustaan
1 km