Grand Hotel La Torre

  • Sauze d'Oulx, Italian Alpit, Italia

Hotelliesittely

  • 3*
    Paikallinen luokitus
  • WiFi

Suuri hotelli, jossa on spa

Grand Hotel La Torre sijaitsee viehättävässä Sauze d'Oulxin alppikylässä lyhyen kävelymatkan päässä ravintoloista, baareista ja kaupoista. Sylinterimäisessä rakennuksessa on suuri avoin aula, jossa on panoraamaikkunat. Hotellihuoneet ovat yksinkertaisia ​​mutta toimivia. Puolihoito sisältyy.

Hotellin yläkerroksiin vie pitkä seinän vierustalla kulkeva ramppi, joka muistuttaa serpentiiniä. Täältä löytyy myös hissi. Hotelli sopii erinomaisesti suurille seurueille.

Puolihoito sisältyy hintaan

Aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan, ja hotellin ravintolasta on upeat näkymät laaksoon ja vuorille. Aloita päiväsi mannermaisella buffetaamiaisella ennen kuin hyppäät ilmaiseen hiihtobussiin, joka vie sinut suoraan hisseille. Illalla bussi vie sinut takaisin hotellille, jossa nautit buffetpäivällisen.

Rentoudu spassa

Jos kaipaat lomallasi lisää rentoutumista, voit vierailla hotellin spassa. Ui sisäuima-altaassa ja kylve porealtaassa. Kadun toisella puolella sijaitsevassa spassa on myös höyrysauna, sauna ja rentoutumisalue.

Lyhyesti hotellista

Matka lentokentältä
n. 1 t 30 min

Yhteystiedot

Osoite
Via della Torre, 4 - Sauze d’Oulx (TO), Italy
Puhelin
+39 0122 675335

Tärkeä tietää

Pesulapalvelu maksua vastaan.

Suksihuone, jossa monokuivain.

Paikallinen luokitus
***
WiFi
Kyllä
Maksuton WiFi huoneissa/huoneistoissa
Kyllä

Huoneet

WiFi
Kyllä
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä
Kylpy/suihku ja wc
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältyy hintaan, ja se koostuu mannermaisesta buffetaamiaisesta ja päivällisbuffetista. Juomat eivät sisälly hintaan.

Aamiainen
Buffet
Päivällinen
Buffet, Menu
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä

Uima-allas

Sisäuima-allas
Kyllä

Rentoutuminen

Spa ja hoidot lisämaksusta.

Spa
Kyllä
Wellness-osasto
Kyllä
Maksuton sisäänpääsy spa/wellness-osastolle
Ei
Hierontaa
Kyllä
Kauneushoidot
Kyllä
Sauna
Kyllä
Höyrysauna
Kyllä

Urheilu

Kuntosali lisämaksusta.

Kuntosali
Kyllä

Liikuntarajoitteiset

Hissi
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovellus ympäri vuorokauden ja Crystal Skin oppaat

  • Aikavälillä 2024-12-16 - 2025-03-31

Lähetä viestiä meille TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa saada yhteys TUIn oppaisiin – juuri silloin kun itse haluat. Sovelluksen Kysy oppailta -osiossa voit lähettää viestejä suomeksi ja vastaukset saat nopeasti, sekä ennen lomaa että sen aikana. Saat TUIlta apua kaikissa käytännön asioissa, jotta sinulla itselläsi olisi mahdollisimman mukava ja rentouttava loma. Tavoitat oppaat kiireellisissä tapauksissa myös puhelimitse kellon ympäri.

Tapaa Crystal Skin oppaat

Hiihtokohteessa tapaat sisaryrityksemme Crystal Ski Holidaysin oppaat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi ja antavat vinkkejä parhaista rinteistä. Joskus tapaat heidät myös lentokentällä ja hotellilla.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 1 t 30 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Asiakasarviot

Omatoimimatka jossa kaikki ei ollut sitä mitä markkinoitiin

  • 7 / 10
Hotelli oli muihin majoituksiin nähden ainakin ulkopuolelta katsottuna modernimpi ja siistimpi. Sijainti oli hyvä sen takia että hotellilla oli oma kuljetus rinteisiin. Kuvaus hotellista ja sen tiloista oli vajanainen sekä ravintolan ruoan taso oli tosi alhainen. Respan henkilökunta oli erittäin töykeää verrattuna muuhun hotellin henkilökuntaan, koska tuntui siltä että respassa he eivät halua palvella asiakasta sekunttiakaan pidempää kuin on pakko. Suosittelisin kuitenkin hotellia sijaintinsa puolesta muille matkaajille.