Grand Hotel La Torre

 • Sauze d'Oulx, Italian Alpit, Italia

Hotelliesittely

 • 3*
  Paikallinen luokitus
 • WiFi

Suuri hotelli, jossa on spa

Grand Hotel La Torre sijaitsee viehättävässä Sauze d'Oulxin alppikylässä lyhyen kävelymatkan päässä ravintoloista, baareista ja kaupoista. Sylinterimäisessä rakennuksessa on suuri avoin aula, jossa on panoraamaikkunat. Hotellihuoneet ovat yksinkertaisia ​​mutta toimivia. Puolihoito sisältyy.

Hotellin yläkerroksiin vie pitkä seinän vierustalla kulkeva ramppi, joka muistuttaa serpentiiniä. Täältä löytyy myös hissi. Hotelli sopii erinomaisesti suurille seurueille.

Puolihoito sisältyy hintaan

Aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan, ja hotellin ravintolasta on upeat näkymät laaksoon ja vuorille. Aloita päiväsi mannermaisella buffetaamiaisella ennen kuin hyppäät ilmaiseen hiihtobussiin, joka vie sinut suoraan hisseille. Illalla bussi vie sinut takaisin hotellille, jossa nautit neljän ruokalajin illallisen.

Rentoudu spassa

Jos kaipaat lomallasi lisää rentoutumista, voit vierailla hotellin spassa. Ui sisäuima-altaassa ja kylve porealtaassa. Kadun toisella puolella sijaitsevassa spassa on myös höyrysauna, sauna ja rentoutumisalue.

Lyhyesti hotellista

Matka lentokentältä
n. 1 t 30 min

Yhteystiedot

Osoite
Via della Torre, 4 - Sauze d’Oulx (TO), Italy
Puhelin
+39 0122 675335

Tärkeä tietää

Pesulapalvelu maksua vastaan.

Suksihuone, jossa monokuivain.

Paikallinen luokitus
***
WiFi
Kyllä

Huoneet

WiFi
Kyllä
Kylpy/suihku ja wc
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältyy hintaan, ja se koostuu mannermaisesta buffetaamiaisesta ja neljän ruokalajin illallisesta, jossa on sekoitus à la cartea ja buffettia. Alkupalat ja jälkiruoka buffetista, pääruoka tilataan menusta. Juomat eivät sisälly hintaan.

Aamiainen
Buffet
Päivällinen
Buffet, Menu
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä

Uima-allas

Sisäuima-allas
Kyllä

Rentoutuminen

Spa ja hoidot lisämaksusta.

Spa
Kyllä
Wellness-osasto
Kyllä
Maksuton sisäänpääsy spa/wellness-osastolle
Ei
Hierontaa
Kyllä
Kauneushoidot
Kyllä
Sauna
Kyllä
Höyrysauna
Kyllä

Urheilu

Kuntosali lisämaksusta.

Kuntosali
Kyllä

Liikuntarajoitteiset

Hissi
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovelluksen kautta ympäri vuorokauden

 • Aikavälillä 2023-11-01 - 2024-05-01

TUI-sovelluksen kautta tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri – suoraan laitteeltasi. Lataa maksuton TUI-sovellus älypuhelimellesi tai tabletillesi.**

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa olla yhteydessä TUIn oppaisiin, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. TUI-sovelluksen "Kysy oppailta" -palvelusta ja myTUI-sivulta (tui.fi) voit lähettää kysymyksiä sekä ennen lomaa että sen aikana, ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkavarauksen yhteydessä, sekä lataat ja aktivoit TUI-sovelluksen varausnumerollasi. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. TUI-sovelluksessa on myös mahdollista varata retkiä ja aktiviteetteja.

Tavoitat TUIn oppaat vuorokauden ympäri, joka päivä

 • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla osoitteessa tui.fi
 • Palvelu on käytössä heti matkan varattuasi.
 • Ennen lomaasi vastaamme kysymyksiisi vuorokauden sisällä, ja lomasi aikana niin pian kuin mahdollista – yleensä 30 minuutin sisällä.
 • Lomasi aikana tavoitat oppaamme kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Numeron saat TUI-sovelluksesta vuorokautta ennen lomakohteeseesi saapumista.
 • Jos et ole ladannut TUI-sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen lomaasi.

Palvelu lentokentällä

Bussikuljetus lentokentän ja alppikyläsi välillä sisältyy matkan hintaan sekä kohteeseen saapuessasi että kotiinpaluun yhteydessä. Bussin numeron ja pysäköintipaikan näet TUI-sovelluksesta. Lisäksi englantia puhuvat Crystal Skin (TUIn sisaryritys) oppaat ovat paikalla lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 1 t 30 min. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.