Du Col Hotel

 • Sestriere, Italian Alpit, Italia

Hotelliesittely

 • 4*
  Paikallinen luokitus
 • WiFi

Lähellä palveluita ja puolihoito sisältyy

Kotoisa Du Col Hotel sijaitsee Sestrieren pääkadun varrella ja rinteet ovat aivan oven ulkopuolella. Täältä on helppo lähteä rinteisiin aamulla ensimmäisten joukossa! Hotellissa on ravintola sekä baari ja pubi rentoutumista varten. Hotellin alakerran baarissa on puolestaan vilkas after ski.

Sestrieren rinteiden lisäksi pääset myös suurelle Via Lattean (Milky Way) hiihtoalueelle, jossa on yhteensä 400 km rinteitä.

Lounge ja vilkas after ski

Kun palaat hotellille pitkän hiihtopäivän jälkeen, voit rentoutua baarissa, josta on näkymät rinteisiin. Jos haluat hieman vilkkaampaa tekemistä, suuntaa alakerran pubiin, jossa järjestetään after ski.

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältyy matkan hintaan. Aamiaiseksi voit valita erilaisia herkkuja buffetista, ja illallisella on tarjolla buffet, johon sisältyy juomat.

 • Huoneita : 70

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
200 m/200 m
Ravintola/Baari
Kyllä/Kyllä
Matka lentokentältä
n. 2 t

Yhteystiedot

Osoite
Via Pinerolo, 12, 10058 Sestriere TO, Italy
Puhelin
+39 0122 858585

Tärkeä tietää

Hotellille maksetaan turistiveroa noin 2 e/henkilö/yö. Tämä koskee kaikkia 12 vuotta täyttäneitä.

Paikallinen luokitus
****
Huoneita
70

Internet

WiFi
Kyllä

Huoneet

Tallelokero
Kyllä
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä
Puhelin
Kyllä
Suihku/wc
Kyllä

Vuoteet

Yhden hengen vuode
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito sisältää buffetaamiaisen ja -päivällisen. Juomat (viini, vesi ja virvoitusjuomat) sisältyvät päivälliseen. Iltapäivällä tarjoillaan teetä, kahvia ja kakkua klo 16.30–17.30.

Buffetravintoloita
1
Ravintola
Kyllä
Baari
Kyllä
Baareja
2
Aamiainen
Buffet
Päivällinen
Buffet
Puolihoito
Kyllä
Puolihoito sisältää aamiaisen ja päivällisen
Kyllä
Ruokajuomat sisältyvät puolihoitoon ja/tai täysihoitoon
Kyllä
Ravintoloiden määrä
1

Etäisyydet

Ski-in, ski-out. Noin minuutin kävelymatka lähimmälle hissille. Noin 15 minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle.

Ostoksille
200 m
Keskustaan
200 m

Rentoutuminen

Spa
Ei

Urheilu

Kuntosali
Ei
Biljardi
Kyllä

Liikuntarajoitteiset

Hissi
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovelluksen kautta ympäri vuorokauden

 • Aikavälillä 2023-12-20 - 2024-04-01

TUI-sovelluksen kautta tavoitat oppaamme vuorokauden ympäri – suoraan laitteeltasi. Lataa maksuton TUI-sovellus älypuhelimellesi tai tabletillesi.**

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa olla yhteydessä TUIn oppaisiin, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. TUI-sovelluksen "Kysy oppailta" -palvelusta ja myTUI-sivulta (tui.fi) voit lähettää kysymyksiä sekä ennen lomaa että sen aikana, ja saat vastaukset kysymyksiisi nopeasti. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkavarauksen yhteydessä, sekä lataat ja aktivoit TUI-sovelluksen varausnumerollasi. Sovelluksesta näet myös ajankohtaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. TUI-sovelluksessa on myös mahdollista varata retkiä ja aktiviteetteja.

Tavoitat TUIn oppaat vuorokauden ympäri, joka päivä

 • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla soitteessa tui.fi
 • Palvelu on käytössä heti matkan varattuasi.
 • Ennen lomaasi vastaamme kysymyksiisi vuorokauden sisällä, ja lomasi aikana niin pian kuin mahdollista – yleensä 30 minuutin sisällä.
 • Lomasi aikana tavoitat oppaamme kiireellisissä asioissa myös puhelimitse. Numeron saat TUI-sovelluksesta vuorokautta ennen lomakohteeseesi saapumista.
 • Jos et ole ladannut TUI-sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen lomaasi.

Palvelu lentokentällä

Bussikuljetus lentokentän ja alppikyläsi välillä sisältyy matkan hintaan sekä kohteeseen saapuessasi että kotiinpaluun yhteydessä. Bussin numeron ja pysäköintipaikan näet TUI-sovelluksesta. Lisäksi englantia puhuvat Crystal Skin (TUIn sisaryritys) oppaat ovat paikalla lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka Torinon lentokentältä lähimmälle hotellille kestää n. 2 t. Varaudu odottamaan lentokenttäkuljetusta kentällä. Kuljetus sisältyy matkan hintaan, mutta muistathan valita lentokenttäkuljetuksen varausvaiheessa. Lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan, mutta muistathan valita kuljetukset matkaa varatessasi. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

Ski-in, ski-out. Noin minuutin kävelymatka lähimmälle hissille. Noin 15 minuutin kävelymatka hiihtokoulun tapaamispaikalle.

Ostoksille
200 m
Keskustaan
200 m