Hyvä tietää: Baia Sardinia

 • Pääkaupunki

  Rooma
 • Valuutta

  Euro (EUR)
 • Kieli

  Italia
 • Väkiluku

  n. 500
 • Aikaero

  -1 tunti
 • Matka lentokentältä

  n. 30 min.

Hyvä tietää

 • Lentoaika

  Suora lento Helsingistä Sardiniaan n. 3 t 30 min.

  Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

 • Matka lentokentältä

  Etäisyys Olbian lentokentältä Baia Sardiniaan on n. 35 km.
  Taksimatka lentokentältä kestää n. 30 min., keskikesällä liikenteestä johtuen kauemmin. Kun varaat matkan, näet onko valitsemaasi hotelliin mahdollista varata taksikuljetus. Muuten järjestät kuljetuksen lentokentältä itse.

  Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta »

 • Rannat

  Baia Sardinian rannikko on täynnä lahdenpoukamia, hiekkarantoja ja kalliorantoja. Vesi on kristallinkirkasta ja olosuhteet sukellukseen ja snorklaukseen ovat täydelliset.

  Cala Battistoni – pääranta; matala, kirkasvetinen, pitkä ja valkea hiekkaranta. Perheystävälliselle rannalle on helppo kulkea. Rannalla on muutamia rantaravintoloita ja baareja. Tori kahviloineen ja pikkukauppoineen on myös lähellä.
  Cala Ginepri – pieni, pikkukivinen ja tyyni lahdenpoukama.
  Mucchji Bianchi – kaunis hiekkaranta lähellä Baia Sardinian keskustaa.
  Pevero – matala ranta n. 6 km päässä Baia Sardiniasta.
  Phi Beach – kallioranta, jolla beach club (dj!) ulkona.
  Nikki Beach – iltojen bileranta.

 • Aktiviteetit

  Sukellus ja snorklaus ovat suosittuja, Baia Sardinian ympäristö tunnetaan upeista sukellusmahdollisuuksistaan. Proteus Diving Centre Baia Sardiniassa vuokraa varusteita.
  Vesihiihto, vesiskootterit, surffaus, purjelautailu ja kitesurfing ovat myös suosittuja.
  Tennis- ja golfmahdollisuus (Pevero Golf Club) Porto Cervossa. AquaDream-vesipuisto sijaitsee Baia Sardinian ulkopuolella. Ratsastusta ja mahdollisuus vuokrata polkupyöriä.

 • Koe enemmän

  Tee päiväretki bussilla, taksilla tai vuokra-autolla Costa Smeraldan rannoille ja 10 km päässä sijaitsevaan pääkylään Porto Cervoon, jossa voit ihailla luksusjahteja.

  Lähde laivalla Ranskalle kuuluvalle naapurisaari Korsikalle. Laiva maalaukselliseen Bonifacion pikkukaupunkiin lähtee Santa Teresa Gallurasta, Sardinian pohjoiskärjestä, n. 50 km päästä Baia Sardiniasta.

  Tutustu agriturismoon, mikä tarkoittaa maatilamatkailua. Tiloilla tuotetaan itse se, mitä tarjotaan. Lähin on La Colti, Cannigioneen johtavalla tiellä, n. 15 minuutin ajomatkan päässä Baia Sardiniasta.

  Kävele torilta Forte Capelliniin johtavaa tietä sen toisessa päässä sijaitsevalle näköalapaikalle. Polku on valaistu iltaisin. Käänny bussien pysäköintialueelta oikealle Via Tre Montille.

 • Autonvuokraus

  Vuokraa auto Baia Sardinian lomallesi kätevästi kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

  Lue lisää autonvuokrauksesta Sardiniassa »

 • Liikkuminen lomakohteessa

  Etäisyydet
  Baia Sardiniasta Olbian lentokentälle n. 35 km. Baia Sardiniasta Porto Cervoon n. 7 km, San Teodoroon n. 60 km, Budoniin n. 67 km, Santa Teresa Galluraan (josta laivat Korsikalle lähtevät) n. 50 km, Algheroon n. 168 km ja Cagliariin n. 293 km.

  Liikenneyhteydet
  Bussiyhteydet eivät ole erityisen hyvät, mutta paikallisbusseilla pääset kuitenkin lähikaupunkeihin. Taksi on suhteellisen kallis.

 • Ostokset

  Pieni ruokakauppa Piazzetta dei Pinillä.
  Supermarket kylän ulkopuolella Porto Cervon risteyksessä. Avoinna ma-la klo 7.30–21.30. Su klo 7.30–13.00.
  Markkinat Piazza dei Pinillä tiistaisin klo 8.30–13.00. Tarjolla paikallisesti tuotettuja herkkuja ja matkamuistoesineitä.
  Markkinat San Pantaleossa torstaisin klo 8.30–13.30. Käsitöitä, antiikkiesineitä, paikallisia tuotteita. Ota taksi tai lähde mukaan TUIn retkellä.
  Iltamarkkinat Cannigionessa joka ilta klo 19.00–23.00, kesäkuun puolesta välistä syyskuun puoleen väliin.

 • Ravintolat ja iltaelämä

  Baia Sardiniassa on noin 10 ravintolaa, useimmat niistä sijaitsevat rannan äärellä tai torin ympärillä olevilla kaduilla. Osa on suuntautunut paikallisiin pastaruokiin ja puu-uunissa valmistettuihin pizzoihin, osa puolestaan tuoreisiin kala- ja äyriäisruokiin.
  Jos haluat maistella perinteisiä, kotitekoisia ruokia, poikkea agriturismo-tilalle. Lähin on La Colti, Cannigioneen johtavalla tiellä, n. 15 minuutin ajomatkan päässä Baia Sardiniasta.

  Bagia Sardinian iltaelämä koostuu muutamasta iltaisin avoinna olevasta baarista. Rannoilla, kuten Phi Beachillä ja Nikki Beachillä on iltaisin hyvä tunnelma. Rannoilla on muutama ravintola, baari ja klubi – paljaan taivaan alla.

 • Hintataso

  Kaupassa: 1 l vesipullo n. 0,50 e, virvoitusjuoma (33 cl) n. 0,50 e.
  Ravintolassa: Olut (50 cl) n. 3 e, pizza n. 8 e, kevyt lounas n. 11 e, kevyt päivällinen n. 25 e.

 • Asukasluku

  Baia Sardiniassa on vakituisia asukkaita n. 500.

 • Adapteri

  220 V. Adapteria ei tarvita.

 • Turistivero

  Turistiveroa peritään 1–1,50 e/hlö/yö (korkeintaan 21 e/hlö/vierailu) maksetaan saavuttaessa hotellille. Vero koskee kaikkia yli 12-vuotiaita matkustajia.

 • Liikuntaesteiset

  Kaikilta hotellisivuiltamme löydät tietoa hotellin palveluista ja huoneista kohdasta ”Tietoa hotellista”. Mikäli hotellissa on liikuntaesteisille soveltuvia huoneita, löydät sieltä myös lisätietoja näistä huoneista.

 • Tärkeä tietää

  Saapuminen lomakohteeseen ja huoneenluovutus
  Lue lomakohteeseen saapumisesta ja huoneenluovutuksesta.

  Valuutta ja luottokortit
  Euro (EUR).
  Baia Sardinian torilla on pankkiautomaatti. Porto Cervossa on pankki.