Neuhaus-St Josef Hotel

  • Mayrhofen, Innsbruck (Itävallan Alpit), Itävalta
  • Plus

Hotelliesittely

  • WiFi

Viehättävä hotelli, jossa spa ja sijainti lähellä rinteitä

Neuhaus-St Josef Hotel sijaitsee Tirolin vuoristomaisemassa Mayrhofenin laskettelukeskuksessa. Täällä yövyt historiallisessa hotellissa, jossa on ravintola, baari ja spa-osasto. Sijainti on keskeinen, lähellä hissejä.

Neuhaus-St Josef -hotellin historia juontaa juurensa vuoteen 1649, jolloin hotelli oli majatalo maatilan yhteydessä. Nykyään se toimii hotellina, ja maatila on edelleen olemassa. Kotitekoisia raaka-aineita löytyy sekä aamiais- että päivällispöydistä.

Hotelli koostuu kahdesta osasta

Hotelli on rakennettu perinteiseen itävaltalaiseen tyyliin ja koostuu kahdesta osasta. Asut St Josef -osassa ja tunnelin kautta pääset päärakennukseen, josta löydät kaikki tilat.

Lähellä rinteitä

Neuhaus-St Josef Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla ja lähellä Penkenin gondolia, joten lähellä sijaitseville rinteille pääsy on helppoa. Jos haluat rentoutua tai lämmitellä vauhdikkaasti vietetyn päivän jälkeen, sinua odottaa spa-alue, jossa on sisäuima-allas, sauna ja poreallas. Iltaisin voit istuutua baariin ja kuunnella live-musiikkia. Lapsille on myös leikkihuone.

Raaka-aineet hotellin omalta tilalta

Ravintoloissa on tarjolla ruokaa, jossa monet ainesosat ovat peräisin hotellin omalta tilalta. Joskus ruoat on valmistettu modernisti ja joskus täysin perinteisesti. Ravintolasta on näkymä lammelle, puutarhaan tai henkeäsalpaavan kauniille vuorille.

  • Huoneita : 110

Lyhyesti hotellista

Keskustaan/Ostoksille
200 m/200 m
Baari
Kyllä
Matka lentokentältä
n. 1 t 5 min

Yhteystiedot

Osoite
Am Marktpl. 202, 6290 Mayrhofen, Austria
Puhelin
+43 528 567 03

Tärkeä tietää

Kaikki palvelut ovat Hotel Neuhausin päärakennuksessa, joka on yhdistetty St Josefiin tunnelilla.

Huoneita
110
WiFi
Kyllä
Maksuton WiFi yleisissä tiloissa
Kyllä

Huoneet

Tallelokero
Kyllä
Tallelokero lisämaksusta
Kyllä
Hiustenkuivain
Kyllä
TV
Kyllä
Suihku/wc
Kyllä
Kylpy/wc
Kyllä
Kylpy/suihku ja wc
Kyllä

Ruoka ja juoma

Puolihoito aamiaisbuffetilla sekä neljän ruokalajin päivällisellä (valittavissa on muutama eri pääruoka).

Monet itävaltalaiset hotellit eivät tarjoa ilmaista hanavettä.

Baari
Kyllä

Etäisyydet

1 minuutin kävelymatka hiihtobussin pysäkille. Noin 8–10 minuutin kävelymatka Penkel-gondolille ja laskettelukoulun tapaamispaikalle.

Ostoksille
200 m
Minimarket
300 m
Keskustaan
200 m

Uima-allas

Sisäuima-allas
Kyllä

Rentoutuminen

Spa
Kyllä
Maksuton sisäänpääsy spa/wellness-osastolle
Ei
Hierontaa
Kyllä
Sauna
Kyllä
Jacuzzi spa-osastossa
Kyllä

Liikuntarajoitteiset

Hissi
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovellus ympäri vuorokauden ja Crystal Skin oppaat

  • Aikavälillä 2024-12-08 - 2025-03-30

Lähetä viestiä meille TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa saada yhteys TUIn oppaisiin – juuri silloin kun itse haluat. Sovelluksen Kysy oppailta -osiossa voit lähettää viestejä suomeksi ja vastaukset saat nopeasti, sekä ennen lomaa että sen aikana. Saat TUIlta apua kaikissa käytännön asioissa, jotta sinulla itselläsi olisi mahdollisimman mukava ja rentouttava loma. Tavoitat oppaat kiireellisissä tapauksissa myös puhelimitse kellon ympäri.

Tapaa Crystal Skin oppaat

Hiihtokohteessa tapaat sisaryrityksemme Crystal Ski Holidaysin oppaat, jotka vastaavat mielellään kysymyksiisi ja antavat vinkkejä parhaista rinteistä. Joskus tapaat heidät myös lentokentällä ja hotellilla.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa. Osa lentomatkoista voi olla välilaskullisia.

Matka lentokentältä

Matka Innsbruckin lentokentältä on 1 t 5 min. Lentokentällä voi olla odotusaikaa. Kuljetus sisältyy matkan hintaan, mutta muista varata bussikuljetus matkan varaamisen yhteydessä. Lue lisää kuljetuksesta täältä.

Etäisyydet

1 minuutin kävelymatka hiihtobussin pysäkille. Noin 8–10 minuutin kävelymatka Penkel-gondolille ja laskettelukoulun tapaamispaikalle.

Ostoksille
200 m
Minimarket
300 m
Keskustaan
200 m