/Negril

Half Moon Beach – paratiisimainen pakopaikka

Essi, Opas

Half Moon Beach sijaitsee vain viidentoista minuutin ajomatkan päässä Negrilistä. Tällä puolikuun muotoisella rannalla ei voi muuta kuin nauttia hiljaisuudesta ja maisemista. Jos haluat hetkeksi pakoon hotellin aluetta, niin tämä on oiva paikka viettää yksi lomapäivistä. Paikka on tunnettu hyvästä hummerista, joka valmistetaan niin, että itsekin voi lähietäisyydeltä seurata.

Paikan omistajat järjestävät erilaisia aktiviteetteja, jos pelkkä auringonotto alkaa laiskottaa. Voit lähteä ratsastusretkelle kauniiseen luontoon, hypätä moottoriveneen kyytiin ja käydä snorklaamassa. Täällä voit myös päästä bambulautan kyytiin ja lähteä merelle oppaan mukana tietysti. Rannan lähistöllä on monia pieniä saaria, joissa on myös mahdollista vierailla.

Jos Half Moon Beachilla haluaa jopa viettää yön, niin on sekin mahdollista, sillä vuokralla on pieniä kotoisia mökkejä kohtuulliseen hintaan.

Cala Millorin eteläpuolella sijaitsevien lahtien vesi on usein niin kirkasta, että voit nähdä jopa 20 metrin syvyyteen. Cala Millorin eteläpuolella sijaitsevien lahtien vesi on usein niin kirkasta, että voit nähdä jopa 20 metrin syvyyteen.