Jamaika - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Kun kaipaat vaihtelua rantaelämälle, on tarjolla runsaasti myöhemmin muistoiksi valokuva-albumeihin tallennettavaa nähtävää ja koettavaa. Trooppisten sademetsien äänistä ja väreistä vesiputouksiin, kyliin ja kaupunkeihin. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Onko unelmissasi delfiinien kanssa uiminen? Varaa silloin Dolphin Cove Gold-retkemme. Retki suuntautuu luonnonkauniille lahdelle Montego Bayn länsipuolelle. Eläintenhoitaja kertovat delfiinien luonnollisista elintavoista ennen kuin pääset itse uimaan näiden uteliaiden, leikkisien ja älykkäiden merten nisäkkäiden seurassa.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Koko päivän kestävillä Roaring River ja Mayfield Falls -retkillämme pääset mm. tutustumaan viehättävään kylään, luolaan ja sen luonnonlähteisiin ja patikoimaan tunnelmallisissa sademetsissä. Kingston & Blue Mountains -retkellä pääset käymään ekologisella kahviviljelmällä ja Jamaikan pääkaupungissa Kingstonissa, jossa Bob Marleyn viimeisin koti toimii museona.

 • Muita elämyksiä

  Muita elämyksiä

  Valikoimassamme on myös retki, jolla pääset tutustumaan Bob Marleyn synnyinkotiin, joka nykyisin toimii rastafarien valvomana museona. Sekä kokemaan upeat Dunn’s River Falls-vesiputoukset, joilla ensimmäistä James Bond -elokuvaa _ Salainen agentti 007 ja tohtori No_ kuvattiin.