Boavista - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Upeiden rantojensa lisäksi Boavistalla on taatelipalmuja, viehättäviä kalastajakyliä ja pieniä pajoja, joissa valmistetaan paikallisia käsitöitä. Boavista tarjoaa myös erilaisia veneretkiä. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Saaren pääkaupunki Sal Rei on pieni ja rauhallinen, mutta samalla hyvin hurmaava tuttavuus. Maisemaa värittävät pienet iloisen väriset talot, kalasatama, vihannesmarkkinat, kirkko ja siirtomaa-aikaiset rakennukset portugalilaisten ajalta. Eteläisen Boavistan koet parhaiten TUI Collection -retkellämme Etelän aarteet, joka sisältää jeeppiajelun aavikolla, kirkkovierailun Rabilissa ja keramiikkatehtaalla, kansallisruoka cachupan maistelua ja uimista kilometrien pituisella Santa Monica -rannalla.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Päivä sinisellä Atlantilla tarjoaa rentoutumista ja vaihtelua Boavistan pitkiin, valkeisiin rantoihin. Voit valita erilaisista veneretkistä, joilla poiketaan rannoilla ja pidetään uimataukoja. Lapsiperheille järjestetään perheristeilyjä merirosvoineen ja kasvomaalauksineen.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Jos haluat viettää lomailtaa erityisen mukavasti, varaa Romanttinen illallinen -retkemme. Hieman ennen auringonlaskua siirryt yhteen saaren hienoimmista rantaravintoloista – Perola de Chavesiin. Siellä sinua odottaa tervetulojuoma ja kolmen ruokalajin illallinen livemusiikin soidessa taustalla.