Sal - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Saaren kauniit rannat ovat houkuttelevia, mutta lomamuistoistasi tulee vieläkin ikimuistoisemmat tutustuessasi saareen retkillämme. Retkivalikoimassamme on saarikierroksia, vesiurheilua, snorklausta, ajelua mönkijällä hiekkadyyneillä ja juhlintaa kap verdeläisittäin. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Lähde retkelle, joka on yhdistelmä pyöräilyä ja vaellusta. Määränpäänä saaren korkein kohta 100 m merenpinnan yläpuolella. Mikäli tämä kuulostaa liian työläältä, voit varata pyöräilyretken, joka toteutetaan sähköpyörällä. Sisämaan hiekkadyyneille tehdään retkiä jeepein tai mönkijöin, ja merellä voit ajella puolestaan vesiskoottereilla. Voit myös tutustua sukelluksen saloihin aloittelijoille tarkoitetulla kokeilusukelluksella.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Postikortteja Salilta -saarikierroksemme vie sinut aitoihin kalastajakyliin, Buraconaan luonnon omille merivesialtaille, pieneen Espargoksen pääkaupunkiin, kasvitieteelliseen puutarhaan ja Pedra Lumesin suolajärville. Kävelykierroksella Santa Mariassa opas esittelee sinulle kylän markkinat, kirkon, kalasataman, taidegallerian sekä kertoo paikallisen lasten- ja nuortensuojeluyhdistyksen toiminnasta.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Snorklausretkellä pääset sekä rentouttavalle veneretkelle Atlantille että uimaan ja snorklaamaan koralliriutoilla. Ainutlaatuinen kokemus Salilla on Salinas Special -retkemme, joka tarjoaa rentouttavan suolahoidon Pedra de Lumesin erityisen suolaisissa altaissa. Suola virkistää ihoa ja sillä uskotaan olevan parantavia vaikutuksia terveydelle.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Beach Party -retkellämme nautit grilli-illallisen juomineen rannalla. Ennen illallista voit kalastaa rannalta ja illallisen jälkeen on luvassa livemusiikkia ja tanssia tähtitaivaan alla.