Mirabilia Boutique hotel

  • Kassandra, Halkidiki, Kreikka

Hotelliesittely

  • WiFi

Boutique-hotelli lähellä rantaa

Mirabilia Boutique hotel sijaitsee idyllisellä paikalla rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella Kassandran niemimaan itärannikolla. Pienellä hotellilla on rento ilmapiiri, jossa on boutique-tunnelmaa, puutarha ja sisäpiha. Kilometrien pituiselle Kryopigin hiekkarannalle on matkaa vain n. 300 m.

Hotellin rauhallisella sisäpihalla voit rentoutua kirjan parissa lintujen laulaessa taustalla, tai vilvoitella valtaisan oliivipuun varjossa.

Hotellilla on:

  • Ilmastointi
  • WiFi

Kaikissa huoneissa on:

  • WiFi ja tv
  • Kylpy/suihku ja wc

Osa huoneista on varattavissa useammalle hengelle, esim. kahden hengen hotellihuone kolmelle. Lisähenkilöllä/lisähenkilöillä on tällöin lisävuoteena esim. kokoontaitettava vuode tai vuodesohva.

Käytämme hotellin omia nimityksiä eri huonetyypeille.

  • Huoneita : 40

Yhteystiedot

Osoite
Kriopigi, KASSANDRA, Greece

Tärkeä tietää

Huoneita
40
MasterCard
Kyllä
Visa
Kyllä
Pysäköinti
Kyllä
WiFi
Kyllä
Ilmastointi yleisissä tiloissa
Kyllä
Sisäänkirjautuminen
15:00-20:00
Uloskirjautuminen
11:00

Huoneet

WiFi
Kyllä

Ruoka ja juoma

Aamiainen
Kyllä

Etäisyydet

Lentokentälle
69 km

Liikuntarajoitteiset

Hotellialue sopii pyörätuolilla liikkuvalle
Ei

Palvelumme: TUI-sovellus ympäri vuorokauden

  • Aikavälillä 2024-05-01 - 2024-11-01
  • Aikavälillä 2024-11-01 - 2025-05-01

Palvelu TUI-sovelluksessa

TUIlla ei ole oppaita tässä lomakohteessa, mutta TUI-sovelluksen kautta saat yhteyden TUIn oppaisiin – juuri silloin kun itse haluat, kellon ympäri. Sovelluksen Kysy oppailta -osiossa voit lähettää viestejä suomeksi ja vastaukset saat nopeasti, sekä ennen lomaa että sen aikana. Oppaat auttavat sinua varaamaan retkiä ja vuokraamaan auton, jakavat ravintolavinkkejä ja kertovat, mistä löydät kohteen parhaat ostospaikat tai hienoimmat rannat. Ja tietysti he ovat apunasi myös kaikissa käytännön asioissa – jotta sinulla olisi mukava ja rentouttava loma. Tavoitat oppaat kiireellisissä tapauksissa myös puhelimitse kellon ympäri.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matkamme Kassandraan toteutetaan reittilennoin Thessalonikin lentokentälle, mikä tarkoittaa, että voit varata matkasi pituuden joustavasti.

Arvioitu matka-aika Thessalonikin lentokentältä Kassandran niemimaalle on noin 1 tunti riippuen hotellisi sijainnista ja liikenteestä. Voit varata etukäteen taksikuljetuksen hotellillesi myTUI-sivun kautta.

Etäisyydet

Lentokentälle
69 km