Matkat
Agios Stefanos

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 21 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAteena
  • KieliKreikka
  • Väkilukun. 50

Matkat Agios Stefanos

Agios Stefanos

Hieno, kilometrien pituinen hiekkaranta on Agios Stefanoksen tärkein houkutin. Matka Agios Stefanokselle tarjoaa mahdollisuuden viettää leppoisaa lomaa, jolla meri, aurinko ja uiminen ovat pääosassa. Pienessä kylässä on kourallinen tavernoja ja pikkukauppoja. Pienissä huoneistohotelleissamme vietät rentouttavaa lomaa mukavaan hintaan.

Agios Stefanos sijaitsee merenpoukamassa Korfun luoteisrannikolla. Ylhäällä kukkuloilla on vakituisilla asukkailla pienet talonsa ja kävelyetäisyydellä rannalta on hotelleja ja hieman toistakymmentä tavernaa, pikkukaupppoja ja muutama baari.

Juoksulenkkejä rannalla

Ranta on hienohiekkainen ja matala. Lähellä kylää on aurinkotuoleja ja rantaterasseja, hieman kauempana ranta on lähes autio. Se on täydellinen kävelyretkiin ja juoksulenkeille vesirajassa.

Oliivilehtoja ja vehreitä vuoria

Naapurikylä Arillas, jossa on myös hieno ranta, on kolmen kilometrin päässä etelässä. Voit kävellä sinne rantakallioiden yli vievää vanhaa aasipolkua pitkin. Muuten Agios Stefanoksen lähimpiä naapureita ovat oliivilehdot, pienviljelmät ja vehreät vuoret.

Italialaisia vaikutteita

Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat

Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla (jonka voit varata kauttamme) tai paikallisbussilla niillekin pääsee helposti.

Korfun kaupunki

Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Palatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella
  • Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
  • Aqualand, 75 000 ² vesipuisto
  • Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Matkavaihtoehtoja Agios Stefanos

Suosikkihotellit Agios Stefanos

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Agios Stefanos hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Korfu hotellit