Kassiopi

Toisinaan sitä päätyy jollekin paikkakunnalle ja siihen ihastuu ensisilmäyksellä. Näin on käynyt juuri monille Kassiopin kalastajakylään matkanneille. Tämä pieni satamakaupunki sijaitsee saaren koillisosassa, noin 35 kilometrin päässä Korfun kaupungista.
Pantokrator-vuoren juurella sijaitsevassa viehättävässä kylässä vallitsee miellyttävä rauha, josta kaikki pääsevät osallisiksi. Pienessä satamassa ja meren äärellä on kosolti pieniä kauppoja, pubeja ja paikallisia tavernoita. Useimmissa tarjoillaan erikoisuutena herkullisia mereneläviä. Terasseilta on helppo seurata kylän elämää, ja hyvällä ilmalla voi nähdä jopa Albaniaan asti.

Läpinäkyvä vesi

Kassiopin ranta on mukulakiveä, joten uimakenkiä suositellaan. Voit myös nauttia auringoista pientä rantaa ympäröivillä kallioilla. Vesi on lähes täysin läpinäkyvää, snorkalusvarusteet kannattaa siis ottaa mukaan. Mikäli et pidä mukulakivistä, on lähin hiekkaranta vain 15 minuutin bussimatkan päässä.
Kassiopista voi tehdä monia jännittäviä retkiä, esimerkiksi vierailla Panagia Kassiopitran kirkossa, joka rakennettu samalle paikalle kuin aiempi Zeukselle omistettu temppeli. Täällä on vanha bysanttilaiseen tyyliin rakennettu linnanraunio, joka varmasti on jännittävä historiasta kiinnostuneille.