Ruoka ja juoma
Aamiainen, lounas ja päivällinen noutopöydästä ruokajuomineen (paikalliset viinit, oluet, virvoitusjuomat tai vesi). Paikallisia alkoholijuomia, viiniä, olutta, virvoitusjuomia sekä kivennäisvettä, baaritarjoilu klo 10.00–24.00 (tietyissä baareissa / tiettyinä aikoina).
Aamiainen:
Aamukahvi pääravintola Macedoniassa, klo 6.30–7.30.
Aamiainen noutopöydästä pääravintola Macedoniassa, klo 7.30–11.00.
Kreikkalainen aamiainen ravintola Atriumissa, klo 11.00–12.00.
Myöhäinen aamukahvi pääravintola Macedoniassa, klo 11.00–12.00.
Lounas ja välipalat:
Olympic Pool Snack, klo 11.30–14.30. Yksinkertainen noutopöytä (souvlaki, pitaleipä, snacks, hedelmiä, jäätelöä sekä lämpimiä ja kylmiä voileipiä).
Ilios (BBQ) Restaurant, klo 12.30–15.00. Buffetlounaita, pizzaa, pastaa ja grilliruokia.
Jäätelöä Ilios (BBQ) Restaurant, klo 12.00–18.00.
Hot Dog Corner, klo 15.00–17.00.
Palmy Pool Bar, kl 12.00–18.00, hampurilaisia.
Poseidon Beach Bar, klo 11.30–15.00, souvlakia ja pizzaa.
Village Café Corner, klo 12.00–18.00, jäätelöä, lämpimiä juomia ja virvoitusjuomia, voileipiä ja piirakoita.
Mr. Potato, klo 13.00–14.00. Ranskalaisia perunoita erilaisine kastikkeineen. Ajalla 15.5.–19.9. sään salliessa.
Pasta Corner, klo 12.00–14.30., maukkaita pastaruokia. Ajalla 20.5.–15.9. sään salliessa.
Iltapäiväkahvi/-tee ja leivonnaisia pääravintola Olympuksessa, klo 17.00–18.00
Yöpalaa pääravintola Macedoniassa, klo 23.00–24.00, lämmintä keittoa ja kylmä noutopöytä.
Päivällinen:
Päivällinen noutopöydästä pääravintola Macedoniassa, klo 18.30–21.00. Show cooking. Teemailtoja kolme kertaa viikossa.
Atrium Greek Restaurant, klo 19.00–21.30. Kreikkalainen noutopöytä. Show cooking. Pöytävaraus etukäteen.
Italian restaurant (Macedonia ll), klo 19.00–21.30. Italialainen noutopöytä, pizzaa ja pastaa. Pöytävaraus etukäteen.
Huomioitavaa
Pukeutuminen päivälliselle: miehillä pitkät housut.
Vesiurheilu ja aurinkotuolit rannalla lisämaksusta.
All Inclusiven sisältö ja aukioloajat saattavat muuttua kauden aikana. Muutokset ovat mahdollisia esimerkiksi lomakauden alussa ja lopussa, tai kun hotellissa on muuten vähemmän vieraita.