Matkat
Almyrida

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 11–18 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiAteena
  • KieliKreikka
  • Väkilukun. 75

Matkat Almyrida

Almyrida

Almyrida on rauhallinen pieni kylä, jossa todellakin voit tuntea olevasi Kreikassa! Valitse siis matka Almyridaan, kun haluat lomailla pittoreskissa, kreikkalaisessa kylässä lähellä merta. Rannan äärellä on pieni satama, jossa on pieniä ja aitoja tavernoja ja minimarketteja. Ranta on lapsiystävällisen matala ja koostuu hiekasta ja pikkukivistä.

Almyridassa vietät rauhallista lomaa! Almyrida sijaitsee runsaan 20 km päässä Haniasta itään, Kreetan pohjoisrannikolla. Voit nauttia näköaloista Hanian ja Rethymnonin välisille vuorille. Aikoinaan Almyrida oli vain pieni kalastajakylä, joten kylässä on paljon kala- ja äyriäisravintoloita, mutta myös välimerellisiä.

Luonnonkaunis ympäristö

Kylässä on niin vehreitä pinjametsiä, pieniä tavernoita ja hotelleja kuin myös esimerkiksi viiniputiikki ja leipomo. Pidemmän kävelylenkin voit tehdä suuntaamalla läpi kauniin luonnon Plakan ja Kalivesin naapurikyliin. Plaka on pieni kylä, joka sijaitsee Almyridan yläpuolella mäen päällä. Kalives on hieman suurempi kylä, joka sijaitsee noin 4 km päässä. Kalivesin ranta on ehdottomasti käynnin arvoinen; se on saanut EU:n sinisen lipun merkiksi puhtaista ja kirkkaista vesistään. Matkalla voit ihailla kauniita hedelmätarhoja.

Kolme pientä poukamaa

Ranta sijaitsee aivan kylän pääkadun edustalla ja koostuu kolmesta pikkupoukamasta. Rannoista kaksi on hiekka-/pikkukivirantoja ja kolmas on kiviranta, joka soveltuu erinomaisesti snorklaamiseen.

Lähellä Haniaa ja Rethymnonia

Hania, joka on Kreetan toiseksi suurin kaupunki, sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Almyridasta. Kaupungissa on runsaasti ravintoloita ja baareja. Ostosvalikoima kattaa kaikkea oliivisaippuoista ja nahkatavaroista klassisiin muotiliikkeisiin. Haniassa on myös viihtyisä satama, jossa on tavernoita ja pieniä, viiniköynnösten ja värikkäiden ihmeköynnösten koristamia mutkikkaita pikkukujia. Rethymnonin kaupunki sijaitsee noin 40 km päässä Almyridasta itään. Kaupungissa on kaksi kodikasta pienvenesatamaa, joissa on useita kalaravintoloita. Vanha satama on ehdottomasti poikkeamisen arvoinen paikka illalla. Haniaan ja Rethymnoniin pääset helposti niin paikallisbussilla kuin taksilla,

Tutustu Kreetaan vuokra-autolla

Kreikan suurimmalla saarella on paljon nähtävää. Ihania kyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa ja antiikin kulttuuria. Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla »

Matkavaihtoehtoja Almyrida