Hanian markkinat

Hanian rannikolla järjestetään useita pieniä, paikallisia markkinoita tai toritapahtumia joka viikko. Toreilla myyvät tuotteitaan pääasiassa Hanian alueen maanviljelijät. Ahkerimmat toreilla kävijät ovat tietysti kreetalaiset itse, mutta monin paikoin näillä markkinoilla näkyy myös matkailijoita tutustumassa myyntikojujen valikoimiin.

Ostoksia paikalliseen tapaan

Markkinat ja torit ovat suosittuja paikallisten keskuudessa, mikä tarkoittaa, että myynnissä on paikallisesti tuotettuja tuotteita hyvään hintaan. Tarjolla on kaikkea hunajasta, vastapoimituista appelsiineista ja tuoreista vihanneksista kreetalaisiin, rakityyppisiin Tsigoudia-juomiin ja käsintehtyihin matkamuistoesineisiin. Paikallisilla markkinoilla koet mukavaa tunnelmaa, otat ihania lomakuvia ja tietysti teet hyviä ostoksia. Osta vaikka tuoreita oliiveja ja paikallisia juustoja, joita voit nauttia parvekkeella!

Suurimmat markkinat lauantaisin

Markkinoita järjestetään useissa eri paikoissa Hanian alueella, lähes joka viikonpäivä. Suurimmat ovat lauantaimarkkinat Haniassa (Minoos Street, venetsialaista muuria myötäilevä katu). Toripäivä alkaa aikaisin aamulla ja kestää iltapäivään saakka.

Kuljeskele Hanian kaupungissa

Hania on "pieni suurkaupunki", jossa on vilkasta elämää jopa sen vanhoissa kortteleissa. Kaupungissa on sekä kapeita kujia, asuintaloja, ravintoloita ja kauppoja – niin paikallisia kuin moderneja. Joten, kun olet käynyt markkinoilla, voit istahtaa tavernaan, trendikkääseen kahvilaan ja lähteä vaikka merelle. Jos pidät satamamiljööstä, on laitureiden tuntumassa useita ravintoloita. Jos kaipaat rannalle vietettyäsi aamupäivän vanhassa kaupungissa, on lähin ranta Nea Horan kaupunginosassa, vanhan kaupungin länsipuolella.

Lue lisää Hanian matkoista »