Oasis Beach

Oasis Beach on rento pieni ranta, hieman Kallithean rannasta etelään. Se sijaitsee Tassoksen rannan naapurissa. Kalliotasanteiden väliin jää pieni kaistale hienojakoista kultaista hiekkaa. Tänne houkuttelevat sekä pieni hiekkaranta, laiturilta käsin uiminen että kallioranta.

Rannalle, kalliolle ja kiville on levitetty aurinkotuoleja, ja keskellä vettä sijaitseva kalliotasanne muodostaa rannalle pienen laguunin. Tarjonta on rajallista ja suhteellisen halvat aurinkotuolit sijaitsevat pareittain melko kaukana toisistaan. Huippusesongilla kannattaa kuitenkin ottaa makuualusta mukaan mikäli haluaa löytää oman paikkansa suoraan hiekalta tai hiekkakivikallioilta. Todennäköisesti voit kuitenkin löytää paikkasi, jossa nauttia kauniista päivästä tällä uniikilla rannalla. Oasis Beach on sekä hiekka- että kallioranta. Jos unelmoit kristallinkirkkaaseen veteen pulahtamisesta karuilta tasanteilta, voit toteuttaa unelmasi täällä. On suositeltavaa ottaa uimatossut mukaan – pohja on melko kivistä. Puhdas vesi ja runsas eläimistö tekevät lahdesta ihanteellisen snorklaukseen.

Oasis Beach Bar kallion suojassa

Oasis beach on tunnettu myös rantabaaristaan, joka sijaitsee rannan takaosassa kallion sisässä. Kallio muodostaa sekä seinän että katon, ja tämä viehättävä rentotunnelmainen baari avautuu luolan tavoin merta kohti. Istumapaikat pöytien äärellä sekä tyynyt on levitetty pitkin luonnollisia sohvia eli kallionseinämiä. Usein paikalla on musiikkia soittava DJ, ja akustiikka kalliohuoneessa on hyvä. Tämä tekee tunnelmasta ainutlaatuisen - ja toisinaan muutoin rauhaisa lahti tuntuukin hyvin eloisalta.

Noin 50 metrin päässä rannalta sijaitsee perinteistä kreikkalaista ruokaa tarjoava ravintola. Älä unohda pieniä “tiganites”-nimisiä friteerattuja kaloja, jotka syödään kokonaisina ja tunnetaan herkkuna Kreikassa.