Seven Springs

Rantaelämä on mahtavaa, mutta toisinaan pieni tauko ja viilentyminen tekevät hyvää. Vierailu Epta Pigesilla (Seven Springs englanniksi ja Seitsemän lähdettä suomeksi) on tähän sopiva päiväretkikohde.
Epta Pihes sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä oliivi- ja appelsiinipuulehtojen, pinjojen, purojen ja pienten vesiputousten keskellä. Laaksossa on seitsemän luonnollista puroa, jotka ovat muodostaneet pienen puron. Tämä puro puolestaan laksee smaragdinvihreään, makean veden tekojärveen. Järvelle pääsee 186 metriä pitkää pimeää tunnelia pitkin. Tunnelin vesi peittää jalat juuri ja juuri, joten perille saa kahlata. Tunneli on rakennettu kivestä ja on täysin pimeä lukuun ottamatta keskellä sijaitsevaa kaivoa, jonka ansiosta sinne pääsee hieman valoa.
Tunnelissa kääntyminen on vaikeaa, sillä se on melko ahdas ja ihmiset kulkevat suorassa jonossa. Mikäli kärsit klaustrofobiasta, kannattaa valita vaihtoehtoinen reitti eli tunnelin yläpuolella kulkeva polku.

Vaellukseen sopiva

Koko Epta Pigesin alue sopii vaeltamiseen. Täällä pääset kokemaan luonnonkauniin maiseman, jossa jokaisella seitsemästä lähteestä on oma polkunsa. Infokyltit ovat englanniksi. Mikäli tahdot, voit vaeltamisen sijaan vain rentoutua pienen puron äärellä ja nauttia luonnosta ja maustepuiden ihanista tuoksuista. Kävelyretken jälkeen pieni huikopala ja kylmä juotavat maistuvat varmsti. Paikalta löytyy pieni taverna puiden varjosta, suoraan solisevien lähteiden viereltä.