Banana Beach

Zakynthoksen Banana Beach on suosittu ranta, joka on myös saaren suurin. Täällä viihtyvät niin paikalliset kuin turistit. Ranta sijaitsee 14 kilometrin ja 15 minuutin ajomatkan päässä Zakynthoksen kaupungista. Banana beachilta löytyvät kaikki palvelut, joita voit kuvitella kaipaavasi. Vuokrattavana on aurinkotuoleja ja -varjoja, joiden hinta riippuu niiden sijainnista ja tasosta. Ehkä tahdot ottaa rauhallisesti yhdellä aurinkotuolilla tai jakaa kokonaisen “cabanan” perheen tai ystävien kanssa?

Rannalla on useita ravintoloita ja baareja, joista saa ruokaa, kevyttä välipalaa ja juotavaa. Useimmista rannan paikoista saa toimitetuksi ruokansa tai juomansa aurinkotuolilleen asti.
Rannan hiekka on pehmeää ja kultaista, ja sitä reunustavat luonnostaan kalliot. Vesi on lämmintä ja selkeää, pohja matala ja ranta hyvin lapsiystävällinen tyynellä säällä. Tuulisina päivinä aaltoja voi muodostua reilusti - mutta vierailijat pitävät rantaa erittäin turvallisena.

Ranta on merikilpikonnien pesimäaluetta, joten osan aikaa vuodesta jotkin alueet ovat suljettuja eläinten rauhoittamiseksi. Sama koskee yöaikaa.

Vesiurheilua Zakynthoksen Banana Beachilla

Rannalla voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja. Banana Watersports -järjestäjä mainostaakin tarjontaansa saaren parhaana. Tarjontaan kuuluvat muun muassa vesiskotterit, varjoliito, vesihiihto, banaaniveneet ja kajakit. Näitä harrastetaan rannan toisessa päässä, joten ne eivät huomattavasti häiritse niitä, jotka tahtovat keskittyä aurinkosta ja uimisesta nauttimiseen.