Hyvä tietää: Nissi Beach

 • Pääkaupunki

  Nicosia
 • Valuutta

  Euro (EUR)
 • Kieli

  Kreikka, turkki
 • Väkiluku

  n. 3000 (Agia Napa)
 • Aikaero

  0 tuntia
 • Matka lentokentältä

  n. 45–60 min.

Hyvä tietää

 • Lentoaika

  Suora lento Helsingistä Larnakaan n. 4 t 15 min. Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

 • Matka lentokentältä

  Matka lentokentältä lähimmälle hotellille kestää noin 45–60 min.

  Varaa bussikuljetus tai yksityinen kuljetus lisäpalveluna. Varausvaiheessa näet saatavilla olevat kuljetusvaihtoehdot.

  Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta »

 • Rannat

  Nissi Beach ja Sandy Beach ovat kaksi hienoa hiekkarantaa, hotelliemme lähellä, jota ympäröivät turkoosinsininen meri.

  Sandy Bay sijaitsee poukamassa ennen Nissi Beachia. Ranta on lapsiystävällinen, ja täällä on sekä aurinkotuoleja- ja varjoja että vesiurheilua. Rannan tuntumassa on myös useita rantaravintoloita.

  Nissi Beach on Agia Napan tunnetuin ranta valkeine hiekkoineen. Täällä vesi on matalapohjainen ja voit kävellä täältä pienelle saarelle hieman kauempana. Ranta on rauhallisin alkupäästä ja rantaa reunustavat monet rantaravintolat ja kahvilat.

  Agia Napan alueella on 12 Blue Flag -rantaa, joista kaksi pisintä ovat Grecian Bay ja Nissi Beach. Muita rantoja ovat Landa Golden Beach, Makronissos ja Agia Thekla Beach. Agia Napan sataman ympärillä on pitkä ranta, josta myös kaikki retkiveneet lähtevät.

  Aurinkovarjoja ja -tuoleja on vuokrattavissa (n. 6 e/pv) aina marraskuun loppuun asti.

 • Koe enemmän

  Muutamissa hotelleissamme on tenniskenttä, hyvä kuntosali ja mahdollisuus spa-hoitoihin. Petankki on erittäin suosittua, ja Agia Napan alueella onkin useita kenttiä.

  Polkupyöriä voi vuokrata, alueella on hienot pyörätiet, joita pitkin pääset niin pikkukyliin kuin alueen päätaajamaan, Paralimniinkin, joka sijaitsee n. 10 km päässä Agia Napasta. Alueella on monia hienoja rannikkoa myötäileviä kävelyteitä sekä Cape Grecon luonnonsuojelualueella.

  Tennis, petankki, pyöräily, purjehdus, polku- ja moottoriveneitä, vesihiihto, banaani-veneitä, sukellus, introsukellus n. 74 e, PADI-kursseja n. 485 e. Huom. alle 12 -vuotiaat eivät saa sukeltaa Kyproksella, heille suosittelemme snorklausretkiä.

  Agia Napan keskustassa on useita hyviä kuntosaleja ja minigolfratoja.

  Pafoksen lähistöllä, n. 150 km Agia Napasta, on kolme golfkenttää.

  Pääsiäinen on tärkeä pyhä Kyproksella. Kataklysmoksen vesifestivaalit järjestetään kaikissa rannikkokaupungeissa touko-kesäkuun vaihteessa. Limassolin viinifestivaaleja juhlitaan puolestaan elo–syyskuun vaihteessa. Oopperaesityksiä järjestetään Pafoksen ulkonäyttämöllä elokuun lopussa ja syyskuun alussa.

 • Autonvuokraus

  Vuokraa auto Nissi Beachin lomallesi kätevästi kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

  Lue lisää autonvuokrauksesta Nissi Beachilla »

 • Liikkuminen lomakohteessa

  Etäisyydet
  Agia Napan keskustasta lentokentälle n. 44 km, Fig Tree Bayhin (Protaras) n. 10 km, Larnakaan n. 41 km, Nikosiaan n. 83 km, Limassoliin n. 111 km ja Pafokseen n. 179 km.

  Liikenneyhteydet
  Taksi Agia Napassa n. 11–15 e, Fig tree Bayhin n. 23 e, Larnakaan n. 60 e. Taksi lentokentältä Agia Napaan n. 72 e. Iltaisin kalliimpaa, sovi hinta ennen taksimatkan alkua.

  Bussi Agia Napan alueella sekä Fig Tree Bayhin ja Paralimniin n. 1,20 e. Aikataulut www.intercity-buses.com

  Bussi Fig Tree Bayhin ja Paralimniin n. 1,20 e, päivälippu 2,50 e. Touko-lokakuussa bussit Fig Tree Bayhin ja Paralimniin 3 kertaa tunnissa päiväaikaan. Aikataulut: www.osea.com.cy

 • Lasten kanssa

  Lastenruokaa ja vaippoja saatavilla hotelliemme lähellä sijaitsevista marketeista ja suuremmista supermarketeista.

  Nissi Beach ja Agia Napa sopii mainiosti lapsille matalien rantojen ansiosta. Täällä on runsaasti tekemistä ja ohjelmaa niin pienille kuin isoillekin lapsille, mm. monia eurooppalaisen standardin mukaisia yleisiä leikkipuistoja.

  Luna Park, huvipuistolaitteineen, arvontoineen ja sisäleikkipaikkoineen, on avoinna myöhäisestä iltapäivästä alkaen. Vesipuisto Water Worldissä on katettu leikkipaikka, pieniä kahluualtaita ja vesiliukumäkiä pienille ja vähän suuremmillekin.

  Paralimnissa on sisäleikkipaikka ja keilausta, avoinna päivittäin.

 • Ravintolat ja iltaelämä

  Agia Napan keskustan ravintoloissa ovat edustettuna useat eri maiden keittiöt. Kyproslaisen keittiön herkkuihin pääset tutustumaan parhaiten paikallisissa tavernoissa Agia Napan laidalla. Nissi Avenuen varrella on ravintoloita, joiden listoilla on kansainvälisia ruokia. Sataman tuntumassa on ravintoloita, jotka ovat erikoistuneet kala- ja äyriäisruokiin.

 • Ostokset

  Agia Napassa ja Nissi Avenuen varrella on paljon matkamuistomyymälöitä sekä muutamia kulta-, vaate- ja kenkäkauppoja.

 • Hintataso

  Kaupassa: 1 l vesipullo n. 1,10 e, virvoitusjuoma (33 cl) n. 1,20 e.
  Ravintolassa: kevyt lounas n. 9 e, kevyt päivällinen n. 18 e, olut (50 cl) n. 3 e, pizza n. 13,20 e.

 • Asukasluku

  Agia Napassa (mukaan lukien Nissi Beach) on n. 3000 asukasta. Huippusesongin aikaan asukasmäärä nousee.

 • Adapteri

  220 V. Adapteri tarvitaan.

 • Tärkeä tietää

  Saapuminen lomakohteeseen ja huoneenluovutus
  Lue lomakohteeseen saapumisesta ja huoneenluovutuksesta.

  Valuutta ja luottokortit
  Euro (EUR).

  Luottokortilla voi maksaa useimmissa ravintoloissa ja kaupoissa. Pankkiautomaatteja on. Pankit ovat avoinna ma-pe klo 8.30–13.30.

 • Liikuntaesteiset

  Pääkatu Nissi Avenue sopii liikuntaesteisille. Korkeuseroja saattaa esiintyjä jonkin verran.

  Alue on suhteellisen tasaista ja pyöräteitä on useita. Jalkakäytävien reunat saattavat paikoin olla korkeat.

  Kyproksella on kaikkiaan n. 40 rantaa, joilla on aloitettu parannustöitä (mm. luiskien rakentaminen) rantojen saamiseksi liikuntaesteisille sopiviksi. Nämä rannat ovat avoinna maaliskuusta lokakuuhun.

  Kyproksella on pari vaelluspolkua, joilla voi kulkea pyörätuolilla – yksi Trodos-vuoristossa ja toinen Machaira-metsässä.

  Kaikilta hotellisivuiltamme löydät tietoa hotellin palveluista ja huoneista kohdasta ”Tietoa hotellista”. Mikäli hotellissa on liikuntaesteisille soveltuvia huoneita, löydät sieltä myös lisätietoja näistä huoneista.