Kypros - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Kyproksella voit tehdä paljon muutakin kuin nauttia auringosta ja uimisesta. Snorklata, tehdä veneretkiä, tutustua antiikin nähtävyyksiin, viehättäviin kyliin ja patikoida vehreillä vuorilla. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Kaikkea rantojen vesiurheilusta vehreään Troodos-vuoristoon – Kypros on kuin luotu aktiiviseen lomailuun. Lähde patikoimaan vesiputoukselle tai tutustumaan maaseudun kyliin Troodoksen aarteet -retkellämme, kokeile syvänmerenkalastusta mahdollisten barrakuda- ja tonnikalasaaliiden toivossa tai tutustu vedenalaiseen maailmaan aloittelijoille tarkoitetulla laitesukellusretkellä.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Pafoksessa voit nähdä lähes kaksituhatvuotisia lattiamosaiikkeja roomalaisten ajoilta. Samaan aikaan pääkaupunki Nikosia tarjoaa palan tämän päivän historiaa YK:n vuodesta 1974 valvomalla ”vihreällä linjalla”. Kyproksen kriisin aikana jaetun kaupungin välisen rajan yli kulkeminen on nykyisin mahdollista. Lisäksi voit kokea Kyproksen kaunista maaseutua usealla retkellä, joilla käydään niin viinitiloilla ja appelsiinilehdoissa kuin ristiritarien linnoituksissa.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Rauhallinen retki merellä virkistää ihanasti kuumimman kauden aikana, erityisesti kapteenin laskiessa ankkurit kauniissa lahdenpoukamassa uinti- ja snorklaustauon ajaksi. Tarjolla on useita erilaisia katamaraaniretkiä, niin päivin kuin päivällisen sisältävinä iltaristeilyinä auringonlaskussa. Ja jos olet matkassa lasten kanssa, on Pirates of Cyprus-merirosvoristeily ehdoton valinta.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Kun haluat juhlistaa lomaa viettämällä todellista juhlailtaa, on vaihtoehtoja useita. Muutamia vinkkejä ovat upea valo- ja vesishow Magic Dancing Waters, veneretki Black Pearl auringonlaskussa nautittavine päivällisineen ja ravintolashow Stardust Variety, jossa nautit kolmen ruokalajin illallisen juomineen paljettipukuisten dragshowartistien viihdyttäessä.