Golfia Kyproksella

Keskimääräisellä 340 vuosittaisella aurinkopäivällään Kypros on yksi Välimeren aurinkoisimmista saarista. Tämä tarkoittaa erityisen mukavaa ilmastoa matkustusajankohdasta riippumatta, sekä aikaisin keväällä että myöhään syksyllä. Talvisinkaan päivälämpötila ei yleensä laske alle 16 asteen. Sen lisäksi, että sää sopii golffareille paremmin kuin hyvin, myös viiden tähden hotellimme TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills on erinomainen golfaajan valinta. hotellilla on palkittu golfkenttä.

Hotelli ja golfkenttä sijaitsevat Aphrodite Hillsin lomakohteessa, ylhäällä mäellä ja meren äärellä. Lomakohde sijaitsee Pafoksen itäpuolella, matkaa sinne on muutama kymmenen kilometriä. Alhaalla meren äärellä sijaitsee suosittu retkikohde Afroditen kallio eli Petra tou Romiou – jossa tarinoiden mukaan jumalatar Afrodite syntyi merestä. golfkentältä on näköala kauniiseen ympäristöön ja merelle.

Kyproksen golfkentät – 5 vinkkiä

  1. Aphrodite Hills, Pafoksen lähellä.
  2. Elea Golf, Pafoksen lähellä.
  3. Minthis Hills, Pafoksen lähellä.
  4. Secret Valley, Pafoksen lähellä.
  5. Vikla Golf, Limassolin lähellä.

Ensin mainittu, Aphrodite Hills, on tunnetun arkkitehdin, Cabell Robinsonin suunnittelema mestaruustason golfkenttä. Kenttä on täydellinen yhdistelmä täydellisesti leikattuja bermudaruohoisia väyliä, hienoja greenejä ja haastavia bunkkereita. Kentällä on lisäksi hyvät harjoittelualueet – kaksi suurta puttiviheriötä ja lähipelialue. Käytössäsi (ilman lisämaksua) on myös golfauto, jolla voit ajaa klubitalolle nauttimaan virkistävän juoman. Klubitalo on avoinna aamusta iltaan, niin aamiaisella, lounaalla kuin päivällisellä.

Kenttä palkittiin vuonna 2018 ”European Golf Resort of the year” -palkinnolla.

Asu Aphrodite Hillsissä

Aphrodite Hills on täydellinen paikka kehittää golftaitojasi! TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hillsissä asut lisäksi todella hyvin. Hotellissa on tasokas spa, useita à la carte -ravintoloita ja suuri allasalue.