Hyvä tietää: Baa Atoll

 • Pääkaupunki

  Malé
 • Valuutta

  Rufiyaa (MVR)
 • Kieli

  Divehi
 • Väkiluku

  n. 420 000
 • Aikaero

  +3 tuntia
 • Lentoaika

  alk. n. 13 t

Hyvä tietää

 • Lentoaika

  Helsingistä Malediiveille (välilasku Dohassa, Qatarissa) n. 13,5 t.

  Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

 • Matka lentokentältä

  Lentokenttäkuljetus Baa Atollille sisältyy hintaan. Itse matka vie vain noin 35 minuuttia, mutta kaikki odotusajat huomioon ottaen saatat olla hotellilla vasta useita tunteja sen jälkeen, kun olet laskeutunut Velanan kansainväliselle lentokentälle.

  Lentokentällä sinua odottaa hotellin henkilökunta, joka opastaa sinut Malediivien sisäiselle jatkolennolle. Odotusaikana sinulla on pääsy loungeen, jossa on maksuton WiFi ja virvokkeita. Lento Dharavaandhoo-saaren lentokentälle kestää noin 25 minuuttia. Sieltä jatkat hotellin pikaveneellä hotellisaarelle (n. 10 min.).

  Mahdolliset lennonmyöhästymiset tai sää- ja tuuliolosuhteet saattavat johtaa pakolliseen yöpymiseen jollain muulla saarella tai kuljetusvälineesi vaihtumiseen.

  Matkatavarat
  Malediivien sisäiselle lennolle voit ottaa mukaan matkatavaroita korkeintaan 20 kg. Ylipainosta lentoyhtiö veloittaa lisämaksuna 5 USD/kg

 • Rannat

  Kaikilla Malediivien hotellisaarilla rannat ovat valkeaa korallihiekkaa. Rantojen edustalla on koralliriuttoja, jotka muodostavat matalia laguuneja, joiden vesi on turkoosia. Rannat soveltuvat erinomaisesti niin uimiseen kuin snorklaamiseen ja vesiurheiluun.

  Uiminen alasti tai yläosattomissa on kielletty. Hyvin voimakas auringonpaiste; suojaa itsesi vaatteilla tai käytä aurinkovoidetta, jossa korkea suojakerroin.

 • Koe enemmän

  Kaikilla saarillamme voi vuokrata snorklaus- ja sukellusvarusteita. Sukelluskursseja järjestetään sekä aloittelijoille että edistyneemmille sukeltajille.
  Mahdollisuus harrastaa myös muita vesiurheilulajeja.

  Lisätietoja retkiohjelmasta ja aktiviteeteista saat hotellisi vastaanotosta. Malediiveilla voit osallistua hotellin järjestämille retkille, jotka varataan ja maksetaan paikan päällä hotellilla.

  Hotellit järjestävät esimerkiksi veneretkiä toisille saarille, snorklaus- ja kalastusretkiä sekä retkiä auringonlaskun aikaan. Hyvällä onnella saatat nähdä myös delfiinejä.

  Kun varaat All Inclusiven hotelli Kihaa Maldivesiin, sisältyy hintaan Auringonlaskuristeily (yksi risteily / henkilö / loma).

 • Lasten kanssa

  Malediivien hotellisaaret sopivat hyvin lapsille. Kuljetukset lentäen ja/tai veneellä odotusaikoineen saattavat kuitenkin tuntua rankalta lasten kanssa matkustettaessa.

 • Hintataso

  1 l vesipullo n. 4 e, virvoitusjuoma (33 cl) n. 3 e, olut (33 cl) n. 4 e, pullo maahantuotua punaviiniä n. 22 e.
  Hampurilainen n. 14 e, salaatti n. 10 e, voileipä n. 7 e, päivällinen n. 30 e, hummeripäivällinen n. 90 e.

 • Asukasluku

  Hotellisaarilla ei ole vakituisia asukkaita.

  Malediiveillä on yhteensä n. 420 000 asukasta.

 • Liikuntaesteiset

  Kuljetus hotellille sisältää maan sisäisen lennon ja kuljetuksen moottoriveneellä, mikä saattaa olla suhteellisen raskasta ja vaikeaa liikuntaesteisille. Itse hotellisaarella voi liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla, joskin tulee ehdottomasti ottaa huomioon, että monin paikoin kulkuväylät ovat upottavaa hiekkaa.

  Kaikilta hotellisivuiltamme löydät tietoa hotellin palveluista ja huoneista kohdasta ”Tietoa hotellista”. Mikäli hotellissa on liikuntaesteisille soveltuvia huoneita, löydät sieltä myös lisätietoja näistä huoneista.

 • Tärkeä tietää

  Saapuminen lomakohteeseen ja huoneenluovutus
  Lue lomakohteeseen saapumisesta ja huoneenluovutuksesta.

  Valuutta ja luottokortit
  Malediivien rufiyaa (MVR).
  Paikallista valuuttaa tarvitaan pääasiassa ainoastaan pääkaupungissa Maléssa. Saarilla maksut suoritetaan luottokorteilla, euroissa tai Yhdysvaltain dollareissa.

  Lisätietoja valuutasta ja vaihtokursseista saat pankeista ja rahanvaihtokonttoreista.

  Huomioitavaa
  Malediiveille ei saa tuoda alkoholipitoisia juomia (takavarikoidaan saavuttaessa). Viiniä, olutta ja alkoholijuomia tarjoillaan hotellisaarilla, mutta ei Malélla.

  Trooppisesta ekosysteemistä/ilmastosta johtuen saattaa erilaisia hyönteisiä ja pieni liskoja esiintyä yleisesti, joskus jopa sisätiloissa.

  Matkatavaroiden kuljetuksessa pääsaarelta hotellisaarelle saattaa olla viiveitä lennon viivästymisestä, sääolosuhteista yms. johtuen. Matkatavarat saattavat saapua vasta myöhään illalla tai jopa vasta seuraavana päivänä.