Hyvä tietää: Haa Dhaalu Atoll

 • Pääkaupunki

  Malé
 • Valuutta

  Rufiyaa (MVR)
 • Kieli

  Divehi
 • Väkiluku

  n. 2 000
 • Aikaero

  +3 tuntia
 • Matka lentokentältä

  n. 1 t.

Hyvä tietää

 • Lentoaika

  Helsingistä Malediiveille (välilasku Dohassa, Qatarissa) n. 13,5 t.

  Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

 • Matka lentokentältä

  Lentokenttäkuljetus Haa Dhaalu Atollille sisältyy matkan hintaan. Lento maan sisäisellä lennolla (n. 45 min.) Malen lentokenttäsaarelta Hanimadhoo-saaren lentokentälle. Kentältä kuljetus autolla The Barefoot Eco -hotellille n. 15 min.

  Huomaa, että joskus pidempikin odotusaika on mahdollinen lentokenttäsaarelta lähdettäessä lentoaikatauluista johtuen.

  Mahdolliset lennonmyöhästymiset tai sää- ja tuuliolosuhteet saattavat johtaa pakolliseen yöpymiseen jollain muulla saarella.

  Matkatavarat
  Sisäisellä lennolla suurin sallittu matkatavarapaino on 20 kg. Loput matkatavarat kuljetetaan tilan salliessa, erillisellä kuljetuksella, ylipainosta veloitetaan lisämaksuna n. 2 USD/kg.

  Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta »

 • Rannat

  Kaikilla Malediivien saarilla on korallirantoja, suosittelemme uimatossujen käyttöä. Laskuveden aikana vesi on matalalla, muuten olosuhteet ovat ihanteelliset uimiseen, purjelautailuun ja vesihiihtoon. Uiminen alasti tai yläosattomissa on kielletty. Hyvin voimakas aurinko; käytä aurinkovoidetta, jossa korkea suojakerroin.

  The Barefoot Eco -hotellilla on oma ranta, jolla mahdollisuus vesiurheiluun.

 • Koe enemmän

  Kaikilla saarillamme voi vuokrata snorklaus- ja sukellusvarusteita. Sukelluskursseja järjestetään sekä aloittelijoille että edistyneemmille sukeltajille. Polkupyöriä ja kajakkeja lainattavissa.

  The Barefoot Eco -hotellilla on oma ympäristön ja luonnonsuojelukeskus, jossa meribiologit tutkivat ekosysteemiä. Voit osallistua ns. "open lab" -hetkiin, opastetuille retkille kuten kalastus- ja snorklausretkille sekä muihin tapahtumiin, joissa voit kuulla ja oppia lisää merellisestä elämästä.

  Retkiohjelmasta ja aktiviteeteista saat lisätietoa hotellin vastaanotosta. Jokainen hotelli järjestää omat retkensä ja ne maksetaan suoraan hotellille.

 • Ravintolat ja iltaelämä

  The Barefoot Eco -hotellilla on ravintola , mutta alkoholin käyttö saarella ei ole sallittua. Laguunissa on kuitenkin kelluva Black Pearl -baari, varaukset vastaanotosta.

 • Hintataso

  Kaupassa: 1,5 l vesipullo n. 6 e, virvoitusjuoma (33 cl) n. 5 e.
  Ravintolassa: Olut (50 cl) n. 5 e, kevyt lounas n. 20 e, yksinkertainen päivällinen n. 25 e.

 • Asukasluku

  Hanimadhoon saarella on asukkaita noin 2 000.

 • Adapteri

  220 V. Englantilaistyyppiset pistorasiat, adapteria tarvitaan.

 • Liikuntaesteiset

  Lentokenttäkuljetus vesitasolla tai veneellä saattaa olla raskas. Mikäli tarvitset pyörätuolia liikkumiseen, tarkista ennen matkan varaamista, onko pyörätuolia mahdollista ottaa mukaan. Useimmat hotellisaarista ovat lähes kokonaan korallihiekkaa, joten liikkuminen on vaikeaa.

  Kaikilta hotellisivuiltamme löydät tietoa hotellin palveluista ja huoneista kohdasta ”Tietoa hotellista”. Mikäli hotellissa on liikuntaesteisille soveltuvia huoneita, löydät sieltä myös lisätietoja näistä huoneista.

 • Tärkeä tietää

  Saapuminen lomakohteeseen ja huoneenluovutus
  Lue lomakohteeseen saapumisesta ja huoneenluovutuksesta.

  Valuutta ja luottokortit
  Malediivien rufiyaa (MVR).
  Paikallista valuuttaa tarvitaan pääasiassa ainoastaan pääkaupungissa Maléssa. Saarilla maksut suoritetaan luottokorteilla, euroissa tai Yhdysvaltain dollareissa.

  Lisätietoja valuutasta ja vaihtokursseista saat pankeista ja rahanvaihtokonttoreista.

  Huomioitavaa
  Malediiveille ei saa tuoda alkoholipitoisia juomia (takavarikoidaan saavuttaessa). Saarella ei tarjoilla alkoholia The Barefoot Eco Resortsin baari-lauttaa lukuun ottamatta. Baarissa rajoitetusti paikkoja.

  Trooppisesta ekosysteemistä/ilmastosta johtuen saattaa erilaisia hyönteisiä ja pieni liskoja esiintyä yleisesti, joskus jopa sisätiloissa.

  Matkatavaroiden kuljetuksessa pääsaarelta hotellisaarelle saattaa olla viiveitä lennon viivästymisestä, sääolosuhteista yms. johtuen. Matkatavarat saattavat saapua vasta myöhään illalla tai jopa vasta seuraavana päivänä.