Matkat
Langkawi

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkit Langkawilta
 • Kevyt päivällinenn. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaRinggit (MYR)
 • Aikaero+ 6 tuntia
 • PääkaupunkiKuala Lumpur
 • KieliMalaiji
 • Väkiluku31 190 000

Matkat Langkawi

Langkawi

Langkawi on Malesian tunnetuin lomasaari, mutta siitä huolimatta saarella on rento ja rauhallinen ilmapiiri. Täällä on valkeita korallirantoja, sademetsiä, vesiputouksia ja orkideoita. Langkawiin matkustavat niin luksusmatkailijat kuin reppureissaajat, ja on helppo ymmärtää miksi. Voit tehdä veneretkiä paratiisirannoille, tavata apinoita, kilpikonnia ja delfiinejä. Tai sitten voit lähteä kävelylle Sky Bridgelle – maailman hurijmmalle sillalle.

Langkawi on varsinainen saariryhmä, joka koostuu 99 saaresta, ja josta Pulau Langkawi on yksi harvaanasutuimmista. Se sijaitsee Malesian luoteisrannikolla, lähellä naapurimaa Thaimaata. Se ei ole kovinkaan suuri, sillä saaren kiertää läpi noin muutamissa tunneissa. Kuitenkin saarella on paljon erilaista nähtävää ja koettavaa, maaginen luonto valkoisine rantoineen, mangrovepuineen ja korkeine viherpeittoisine vuorineen.

Korallirannat

Langkawin rannat ovat pitkiä ja hiekka on valkoista ja hienorakenteista. Tunnetuimman rannan, Pantai Cenangin läheisyydessä on ravintoloita jokaiseen makuun, pienistä paikallisista ruokapaikoista pikaruokaketjuihin. Täällä on myös paikallisia baareja, yksi ostoskeskus ja mahdollisuus erilaisiin vesiurheilulajeihin. Matkaa saaren päätaajamaan, Kuahiin on noin kaksi mailia. Hieman etelään päin mentäessä sijaitsee rauhallinen Tengah-ranta, jonka varrella on muutamia suuria hotelleja.

Näkemistä ja kokemista Langkawissa

Rauhallisuuden, luonnon ja rantojen nauttimisen lisäksi voit joogata rannalla, lähteä retkelle thaimaalaiselle pienelle Koh Lipen saarelle tai käydä iltamarkkinoilla Kuahissa, joka on saaren ainoa varsinainen kaupunki. Vuokraa auto kuljettajineen, jolloin voit itse määrätä päivän tahdin ja pysähdyspaikat. Alla lisää vinkkejä lomanviettoon.

Retkivinkkejä

 • Cable car – yksi maailman jyrkimmistä köysiradoista, joka yltää 700 metrin korkeuteen vuorelle
 • Sky Bridge – vaella 100 metriä pitkälle sillalle
 • Veneretki mangrovepuille, jossa apinoita, kotkia ja lepakoita
 • Vesiputous Seven Wells – 90 metriä pitkä allas, jossa voit pulahtaa uimaan
 • Veneretki Pulau Payarille, jossa voit sukeltaa ja snorklata

Sää Langkawilla

Langkawin ilmasto on trooppinen ja lämpötilat pysyttelevät 28-31 asteen välillä ympäri vuoden. Voimakkaita, lyhyitä sadekuuroja esiintyy ympäri vuoden ja ne tekevät saaresta rehevän.

Matkavaihtoehtoja Langkawi

Suosikkihotellit Langkawi

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Langkawi hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Malesia hotellit