Mauritius - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Suurella Mauritiuksen saarella on muutakin houkuttelevaa kuin All Inclusive -hotelleja ja unelmarantoja. Upeaa trooppista luontoa, viehättäviä kaupunkeja ja useita historiallisia nähtävyyksiä. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Syvänmerenkalastusretket tarjoavat ihanan meripäivän ohella mahdollisuuden pyydystää niin barrakudaa kuin tonnikalaa Intian valtamerestä. Mielenkiintoinen seikkailu on myös 45 minuutin sukellusveneajelu, jonka aikana pääset todella lähelle trooppisia koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja – kastumatta.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Exotic North on mieliin painuva kokopäiväretki, jolla käydään monilla Mauritiuksen tärkeimmistä nähtävyyksistä. Ennen lounasta ohjelmassa on tunnettu Pamplemoussen kasvitieteellinen puutarha ja sokeriplantaasi. Lounaan jälkeen pääset tutustumaan museoihin, markkinoihin ja ostoskeskukseen värikkäässä pääkaupungissa, Port Louisissa.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Veneretkillä kuten Simpy Sailing, koet mitä trooppinen rentoutuminen parhaimmillaan on. Katamaraani lipuu hiljalleen turkoosissa vedessä pitkin vehreää rannikkoa. Kapteeni laskee ankkurin lahdenpoukamassa, jossa voit uida ja snorklata. Lounaaksi tarjoillaan grillattua kalaa laivalla. Ja lopuksi vielä muutama tunti valkealla hiekkarannalla, pienellä Île aux Cerfs-paratiisisaarella… Tätä kaikkea se on.