Soho Holbox Hotel Boutique & Spa

  • Isla de Holbox, Meksiko

Hotelliesittely

  • WiFi

Boutique-hotelli rannan äärellä ja uima-allas katolla

Soho Holbox Hotel Boutique & Spa sijaitsee rauhallisella alueella, aivan valkean hiekkarannan äärellä Isla de Holboxin saarella Meksikossa. Saaren kylän keskustaan, jossa on kodikkaita terassiravintoloita, on lyhyt kävelymatka. Hotellin kattoterassilla on allas virkistäytymiseen ja näkymät merelle.

Huoneiden ja itse hotellin sisustus on rustiikkisen tyylikäs. Vaikutteita siihen on saatu merestä ja saaren luonnosta. Asut trooppisen vehreyden keskellä ja voit nauttia ihanan rennosta rantaelämästä.

Kaksi uima-allasta

Puutarhassa on pieni uima-allas, jonka äärellä voit rentoutua värikkäässä aurinkotuolissa loikoillen. Viereisessä allas-/ snackbaarissa on tarjolla juomia ja pieniä välipaloja. Täällä tarjoillaan myös buffetaamiainen joka aamu. Ranta on mukavasti vain muutaman askeleen päässä ja ylhäällä kattoterassilla voit nauttia sekä upeasta näköalasta että uinnista kattoaltaassa.

Kävellen kylän keskustaan

Noin kymmenessä minuutissa kävelet kylän keskustaan. Poikkea jossain aukiolla olevista paikallisista ravintoloista, joissa tarjoillaan tuoretta kalaa ja meksikolaisia erikoisuuksia.

Suo itsellesi spa-hetki

Hotellin spassa voit hemmotella itseäsi rentouttavassa vartalohoidossa. Varattavissa on kaikkea tuoksuvasta aromaterapiasta klassiseen hierontaan.

Hotelliin ovat tervetulleita kaikki 15 vuotta täyttäneet.

  • Huoneita : 21

Lyhyesti hotellista

Ulkouima-allas
Kyllä
Keskustaan/Ostoksille
800 m/800 m
Baari
Kyllä
Matka lentokentältä
n. 2 t 30 min.

Keskilämpötila: Isla de Holbox

Yhteystiedot

Osoite
Calle Caguama Esquina Calle Zargo, 73310 Quintana Ro, Isla de Holbox, Mexico
Puhelin
+52 984 151 2338

Tärkeä tietää

Ympäristömaksu (n. 1,50 e/vuorokausi/hotellihuone) tulee maksaa hotellille sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Ajalla 22.3.–25.4. vietetään Meksikossa pääsiäistä ja Isla de Holboxilla karnevaaleja 9.2.–13.2. Tällöin liikkeellä saattaa olla paljon ihmisiä ja musiikki soi varhaiseen aamuun asti torin ympäristön juhlissa.

Huoneita
21

Internet

WiFi
Kyllä

Huoneet

Kahden hengen hotellihuone
30 m2
Juniorsviitti
50 m2
Tallelokero
Kyllä
Ilmastointi
Kyllä
TV
Kyllä

Vuoteet

Parivuode
Kyllä
Yhden hengen vuode
Kyllä
King size
Kyllä

Ruoka ja juoma

Baari
Kyllä
Allasbaari
Kyllä

Etäisyydet

Ostoksille
800 m
Keskustaan
800 m

Ranta

Rannalle (etäisyys max.)
100 m
Rannan tyyppi
Hiekkaranta

Uima-allas

Ulkouima-allas
Kyllä
Ulkouima-altaita
2

Rentoutuminen

Spa
Kyllä

Palvelumme: TUI-sovellus ympäri vuorokauden

  • Aikavälillä 2023-11-01 - 2024-05-01

TUI-sovelluksen kautta saat yhteyden oppaisiimme ympäri vuorokauden – suoraan mobiilissa. Lataa TUI-sovellus maksutta älypuhelimeesi tai tablettiisi.

Opaspalvelu TUI-sovelluksessa

TUI-sovellus on kätevin tapa saada yhteys TUIn oppaisiin – silloin kun se sinulle sopii. Sovelluksessa ja netin myTUI-sivun Kysy oppailta -osiossa voit lähettää viestejä ja saat vastauksen nopeasti, sekä ennen lomaa että sen aikana. Annat vain puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi matkaa varatessasi, lataat TUI-sovelluksen ja aktivoit varausnumerosi sovelluksessa. Sovelluksesta näet myös ajantasaiset tiedot lennostasi, hotellistasi, lomakohteestasi ja lentokenttäkuljetuksestasi. Sovelluksessa voit myös varata TUIn retkiä ja aktiviteetteja.

Yhteys TUIn oppaisiin ympäri vuorokauden – kaikkina viikon päivinä

  • Kysy oppailta -palvelu on käytettävissä sekä TUI-sovelluksessa että myTUI-sivulla soitteessa tui.fi
  • Palvelu on käytettävissä heti matkan varaamisen jälkeen.
  • Ennen lomaa vastaamme kysymyksiin vuorokauden sisällä ja loman aikana mahdollisimman nopeasti – useimmiten 30 minuutin sisällä.
  • Kiireellisissä tapauksissa tavoitat oppaat myös puhelimitse, ympäri vuorokauden. Numeron näet TUI-sovelluksessa vuorokautta ennen lomakohteeseen saapumista. Jos et ole ladannut sovellusta, saat numeron tekstiviestillä ennen matkaa.

Palvelu lentokentällä

Jos olet varannut bussikuljetuksen hotellille, näet TUI-sovelluksesta tiedot bussin numerosta ja bussin lähtöpaikan. Lisäksi lentokentällä sinua palvelee TUIn englantia puhuva opastiimi. Mikäli olet varannut taksikuljetuksen hotellille, on kuljettaja sinua vastassa lentokentällä.

Matkustaminen hotellille

Lentoaika

Suora tilauslento talvikaudella Helsingistä Cancuniin, n. 10–11 t.

Kohteeseen on tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja. Lentoajan näet varausvaiheessa.

Matka lentokentältä

Matka Cancunin lentokentältä hotellille kestää n. 2,5 t, sisältäen merimatkan pikaveneellä tai lautalla ja mahdollisen odostusajan satamassa. Merimatka kestää noin 20–30 minuuttia. Isla de Holboxilla asiakkaat noudetaan golfautoilla hotelleihin.

Mahdollisen lennonmyöhästymisen sattuessa ensimmäinen yöpyminen saattaa joskus tapahtua mantereella, koska lauttaliikennettä Isla de Holboxille ei ole iltaisin eikä öisin.

Varausvaiheessa näet saatavilla olevat kuljetusvaihtoehdot. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta »

Etäisyydet

Ostoksille
800 m
Keskustaan
800 m

Ranta

Rannalle (etäisyys max.)
100 m
Rannan tyyppi
Hiekkaranta