/Playa del Carmen

Coco Bongo – yöelämän mekka

Anni Aarni, Social Media Specialist

Playa del Carmenin ytimessä, ja myös Cancunissa, sijaitseva Coco Bongo on henkeäsalpaava elämys. Sisäänpääsylippujen hinta vaihtelee kausittain. (Maksoin 60 USD helmikuussa 2013). Coco Bongo on ehdottomasti koko rahan arvoinen. Hintaan sisältyy koko yön jatkuva show ja juomat yökerhossa.

Amfiteatterin mallisen discon keskellä on pieni tasainen alue. Show on kaikkea muuta kuin lavalla, ja välillä katosta laskeutuu köysillä sotilaita, välillä Elvis esiintyy suurella lavalla korkeuksissa, välillä kääpiöt tanssivat vieressäsi portailla. Upeita esiintyjiä ja aivan mieletön, yllättävä show!

Esitysten edetessä huomaat useasti ihastelevasi esitystä suu auki ja heiluvasi musiikin tahtiin tapputtaen. Meksikolainen iloinen tunnelma tarttuu! Tarjoilu täpötäydessä tilassa toimii.

Kuten Coco Bongon sivuilla paikkaa kuvaillaan: ”You have to experience it to believe it” ja ”Vegas showtime meets the party”. Osuvia kuvauksia.

Tämä paikka sopii myös niille, jotka eivät muuten viihdy yöelämässä. Suosittelen lämpimästi kaikenikäisille (täysikäisille)!

Coco Bongo – yöelämän mekka Coco Bongo – yöelämän mekka

Coco Bongo – yöelämän mekka Coco Bongo – yöelämän mekka