Meksiko - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Meksikon seikkailuusi saat enemmän sisältöä kiertelemällä ja katselemalla ympärillesi. Snorklausta, teemapuistoja, vaijeriliukua, markkinoita, uniikkeja maya-temppeleitä viidakossa… Ja nämä vain muutamina esimerkkeinä kaikesta, mitä voit lomallasi kokea. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Sukellusta ja snorklausta Great Mayan Reef-riutalla pääset kokemaan useilla eri veneretkillä, joita on sekä aloittelijoille että kokeneemmille urheilusukeltajille. Mahdollista on myös sukeltaa cenoteissa, tunnetuissa tippukiviluolissa, jotka ovat osin veden peittämiä. Vielä vaikuttavampi seikkailu on retki, jonka aikana sekä ajellaan mönkijöillä että kokeillaan zipline-vaijeriliukua viidakossa.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Mayakansan korkeakulttuurista on säilynyt ainutlaatuisia kaupunkeja viidakossa, joissa on niin aurinkopyramideja, temppeleitä, pallokenttiä kuin tähtitieteellisiä observatorioita. Muutamia tunnetuimmista ovat Chichen Itza, Coba ja Tulum, joihin järjestetään retkiä, jotka taatusti säilyvät mielissä pitkään sen jälkeenkin kun lomarusketus on jo haalistunut.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Ihania meriretkiä on valikoimassamme useampia. Osa on mukavia katamaraaniristeilyjä merellä, joissa pääosassa on uiminen ja snorklaaminen sekä ruoka ja juoma. Toisilla käydään kauniilla, tutkimattomilla saarilla kuten Isla Mujeres, Isla Contoy ja Isla de Holbox.